Juratul care vrea să plece de la iUmor. Scandal uriaș în timpul filmărilor. Ce se întâmplă la câteva luni de când Bendeac a părăsit emisiunea

După Mihai Bendeac, încă un jurat ar vrea să plece de la iUmor

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2022

Juratul care vrea să plece de la iUmor. Scandal uriaș în timpul filmărilor. Ce se întâmplă la câteva luni de când Bendeac a părăsit emisiunea

Componența juriului iUmor s-ar putea schimba din nou, la doar câteva luni după plecarea lui Mihai Bendeac. Un alt jurat se pare că ar fi ajuns la capătul răbdărilor și ar fi avut o ieșire nervoasă recent, la filmările pentru ediția finală a show-ului. El nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume.

Juratul care vrea să plece de la iUmor, după 13 sezoane

Sezonul cu numărul 13 de iUmor chiar pare să fie unul cu ghinion. După plecarea subită a lui Mihai Bendeac, din luna septembrie, se pare că juriul emisiunii s-ar putea schimba din nou. De data aceasta, cel care ar fi ajuns la capătul puterilor se pare că ar fi Cheloo.

Membrul trupei Paraziții, care se află la masa juriului încă de la primul sezon, a avut numeroase izbucniri nervoase, de-a lungul timpului. Ultima se pare însă că le întrece pe toate, iar juratul ar fi gata să părăsească emisiunea. Cancan.ro scrie că juratul s-ar fi enervat foarte tare la filmările pentru finala acestui sezon. Concurentul Teddy Ștefănescu l-ar fi făcut să izbucnească și să spună:

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat.”

Cel mai probabil, scenele nu vor fi păstrate la montaj, chiar dacă au fost surprinse pe filmare.

Juratul care vrea sa plece de la iUmor 1
Cheloo ar fi amenințat că pleacă din juriul iUmor

Mihai Bendeac a fost înlocuit în luna septembrie

Sezonul cu numărul 13 al emisiunii a avut o premieră nedorită: componența juriului s-a schimbat pentru prima dată, după ce Mihai Bendeac a decis să întrerupă colaborarea cu Antena 1. Actorul și-a dat demisia în toiul filmărilor, iar producătorii au fost nevoiți să găsească o soluție pentru a-l înlocui, astfel încât show-ul să meargă mai departe.

Comediantul Costel Bojog, care este jurat și la Stand Up Revolution, l-a înlocuit pe Bendeac la masa juriului iUmor.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a mărturisit Costel, la momentul la care a acceptat propunerea de a fi în juriu la iUmor.

În ceea ce privește plecarea lui Mihai Bendeac, nici el și nici producătorii emisiunii nu au dat detalii cu privire la motive. Actorul nu a făcut nicio declarație pe subiect după ce a părăsit juriul iUmor. Există doar zvonuri potrivit cărora Bendeac s-ar fi certat cu echipa de producție înainte să ia decizia radicală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.2 168 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *