Kate Middleton și Prințul William au reguli stricte pentru copiii lor. Ce trebuie să facă George și Charlotte pentru a primi bani de buzunar

Ce se întâmplă în familia lui Kate și a lui William zi de zi
Kate Middleton și Prințul William au reguli stricte pentru copiii lor. Ce trebuie să facă George și Charlotte pentru a primi bani de buzunar

Kate Middleton și prințul William au reguli clare pentru copiii lor sunt foarte implicați în creșterea lor. Recent s-a aflat care sunt regulile din casa lor. Ce trebuie să facă George și Charlotte pentru a primi bani de buzunar sau pentru a se putea uita la desene.

 Kate Middleton și Prințul William au reguli stricte pentru copiii lor

Kate Middleton și prințul William au impus, spre exemplu, următoarea regulă: pentru a se putea uita la televizor sau pentru a primi bani de buzunar, prințul George și prințesa Charlotte trebuie să își ajute părinții la treburile casnice.

Expertul regal și autoarea Katie Nicholl spune că William și Kate îi pun pe copiii lor să facă treburi în casă pentru a câștiga bani de buzunar și timp de ecran. Încearcă astfel să îi crească cu metode cât mai tradiționale, ca pe niște copii normali.

„Îmi imaginez că îi vor pune pe toți copiii să facă treburi, cum ar fi să așeze masa pentru cină, în schimbul banilor de buzunar sau a unor recompense, cum ar fi timpul petrecut în fața ecranului”, spunea Katie Nicholl despre ce reguli au Kate Middleton și Prințul William pentru copiii lor.

Ce se întâmplă în familia lui Kate și a lui William zi de zi: „Ea chiar este complet implicată”

Kate Middleton și prințul William își duc singuri copiii la școală zi de zi. De asemenea, deși au oameni care să îi ajute, Kate preferă să le facă ea copiilor ceaiul în majoritatea zilelor, scrie tvmania.ro.

„Da, au o dădacă și o menajeră, dar Kate este cea care pregătește ceaiul în majoritatea zilelor. Ea chiar este complet implicată”, a spus Katie.

Autoarea cărții mai dezvăluie faptul că atât Kate, cât și William încearcă să își programeze îndatoririle regale astfel încât să fie prezenți cât mai mult în viața celor trei copii ai lor: George de 9 ani, Charlotte de 7 ani și Louis de patru ani.

„Ei încearcă să programeze angajamentele regale cât mai mult posibil în jurul programului lui George și Charlotte – antrenamente de fotbal și cluburi de gimnastică și întâlniri de joacă”, mai spune Katie Nicholl.

Cu toții locuiesc acum la Windsor după ce s-au mutat de la Palatul Kensington, iar copiii merg la aceeași școală toți trei.

Cum s-au cunoscut Kate Middleton și prințul William

Kate și William, ambii în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în timpul facultății. Amândoi au studiat la Universitatea din St. Andrews. Cei doi au fost prieteni timp de mai bine de un an. Deși trăiau o frumoasă poveste de dragoste, s-au despărțit în 2007. Cei doi s-au împăcat un an mai târziu, iar în 2010, William a cerut-o pe Kate de soție, în timpul unei vacanțe în Kenya. Cupul s-a căsătorit în 2011, iar acum prinții de Wales sunt părinții a trei copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8.8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *