Locul din casă unde e bine să pui zahărul pentru noroc. Atrage banii și iubirea în viața ta

Află chiar acum!
Locul din casă unde e bine să pui zahărul pentru noroc. Atrage banii și iubirea în viața ta

Dacă ești interesat de practicile Feng Shui și dorești să afli cum poți amplasa zahărul în casa ta pentru a atrage abundența financiară și norocul în viața romantică, atunci ai ajuns în locul potrivit. Află în continuare sfaturile care îți pot influența pozitiv viața și vezi cum toate lucrurile dorite vine spre tine.

Ce înseamnă Feng Shui

Ei bine, probabil că ai întâlnit deja termenul Feng Shui cel puțin o dată în viață. Originea sa este în limba chineză, unde „Feng” se traduce că „vânt”, iar „Shui” se referă la „apă”. Conceptul se inspiră dintr-un poem antic care sugerează că viața umană este strâns legată de fluxul și refluxul mediului înconjurător.

Locul din casă unde e bine să pui zahărul pentru noroc

Feng Shui, în esență, este o practică care implică aranjarea diferitelor elemente într-un spațiu de locuit într-un mod care să creeze un echilibru între individ și mediul său. Scopul acestei discipline este de a valorifica și de a armoniza forțele energetice, astfel încât să se stabilească un echilibru optim între om și mediul său.

Practicanții acestei filosofii sunt extrem de atenți la modul în care dispun obiectele în locuințele lor, iar dacă ești interesat de astfel de detalii, ai nimerit exact unde trebuie.

Citește și: 8 culori care atrag banii și norocul în casa ta. Trucuri Feng Shui pentru a te bucura de prosperitate

Ce semnificație are zahărul

Conform principiilor Feng Shui, zahărul este considerat a avea calități ezoterice puternice, iar folosit corect, se spune că poate aduce schimbări și transformări semnificative în viața oamenilor. Zahărul este asociat cu forța de muncă, prosperitatea, abundența, sănătatea și dragostea. Află în continuare cum poți să îl amplasezi pentru a beneficia de aceste energii pozitive!

Vezi și: Ce trebuie să ai neapărat la intrarea în casă pentru a atrage prosperitatea. Trucul Feng Shui care aduce bani și noroc în viața ta

Unde trebuie să pui zahărul în locuința ta

Pentru a profita de proprietățile zahărului, este recomandat să îl așezi în locuri specifice care îl transformă într-o puternică amuletă, conform principiilor Feng Shui. Există trei locuri principale în care practicanții acestei filosofii obișnuiesc să plaseze zahărul, conform recomandărilor experților din acest domeniu.

Primul loc potrivit pentru a pune zahărul este în ghivecele plantelor de apartament sau în vasele în care ai dispus florile din grădină. Mai mult decât atât, poți să folosești acest ingredient din bucătărie în orice spațiu din casa ta care adăpostește plante și vegetație. Astfel, emiți un semnal clar către univers că ești deschis pentru abundență și prosperitate.

Te poate interesa și: Este bine să ai patul lângă fereastră? Ce atrage asta în viața ta, potrivit experților Feng Shui. Unde ar trebui, de fapt, așezat

A două opțiune este camera în care dormi, unul dintre cele mai sigure și intime spații din locuința ta, unde te odihnești și începi o nouă zi. Este recomandat să așezi zahărul pe noptieră sau pe o suprafață din apropierea patului, pentru a te bucura de o odihnă profundă și pentru a începe ziua cu energie și vitalitate.

În plus față de cele două locuri menționate anterior, mai poți așeza zahărul și în colțul de sud-vest al casei tale. Acest colț este considerat propice pentru a amplifica calitățile ezoterice ale zahărului și pentru a atrage abundența financiară și norocul în viața romantică. Plasând zahărul în acest colț al casei, se spune că vei activa energia banilor și a iubirii, potențând astfel aceste aspecte ale vieții tale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.4 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *