Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție

Ziua de 27 mai 2023 va rămâne pentru cuplul Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria,  și Gina Pistol una de neuitat. Este ziua în care cei doi au devenit domnul și doamna Maria. Fericiți și extrem de recunoscători pentru povestea de iubire pe care o trăiesc, aceștia au oferit primele declarații despre marele eveniment, în care și-au unit destinele, dar și despre planurile lor de viitor.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit: „Am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”

În cadrul unei ceremonii discrete, care s-a desfășurat la Palatul Snagov, alături de persoanele apropiate lor, Smiley și Gina Pistol și-au oficializat relația. După șapte ani de iubire, timp în care au devenit părinții unei fetițe minunate, ei au ales să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

„Astăzi am văzut și eu cum arată (n.r.- Gina) și chiar ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea. Pentru mine. S-o redescopăr astăzi, așa cum am redescoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. Ce să zic. M-am șocat. Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit Smiley, emoționat și recunoscător pentru ceea ce trăiește.

Micuța Josephine nu a lipsit de la marele eveniment, însă așa cum era de așteptat programul ei la petrecere a fost unul limitat.

Gina: „A fost și încă mai este, doar că la un moment dat va pleca acasă. Părinții știu că cei mici au rutina lor și nu este bine să îi scoți din rutina lor. Am înțeles că a avut un moment artistic în fața invitaților”

Smiley: „Josephine a dansat balet pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat între reprise, cum ar veni, și a dansat. S-a făcut cerc în jurul ei. A fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”

Gina Pistol, moment artistic pentru invitații de la nuntă

După cununia civilă și cununia religioasă, mirii au oferit declarații despre modul cum se va desfășura petrecerea de nuntă și nu numai. În cadrul interviului, am aflat faptul că Gina Pistol a ales să-și păstreze numele de familie, la recomandarea unui numerolog.

Vei cânta la nunta ta?

Smiley: Mai mult ca sigur.

Gina: Eu clar o să cânt. Depinde câte pahare de prosecco beau.

Cine, pe cine a călcat așa pe picior în biserică?

Gina: El nu știa. Eu l-am călcat pe Andrei. M-a întrebat ce fac, dar i-am zis că e de bine. Să stea liniștit. Nici nu a știut ce se întâmplă.

Citește și Gina Pistol și Smiley, primele imagini din ziua nunții. Ce rochie a purtat vedeta. Absolut spectaculoasă FOTO

Unde pleacă Smiley și Gina Pistol în luna de miere

Îndrăgostiții au fixat și locația pentru luna de miere.

Urmează și o lună de miere?

Smiley: Evident, da. Urmează peste o săptămână. În sudul Franței.

Gina: Nu e chiar lună.

Ce ai vechi pe tine?

Gina: Ceva vechi am, da, sunt cerceii pe care îi port în urechi. Ceva nou am pandantivul de la gât. Nu am ceva împrumutat.

Smiley: De ce trebuie să ai ceva împrumutat?

Gina: Chiar? Ce înseamnă? Am ceva de împrumutat. Mi-a dat nașa ceva, dar am lăsat-o acasă că am zis că nu e cazul, că e destul de cald. Avem o jachețică așa de pus pe mine.

Citește și De ce a refuzat Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Celebrul chef de la Antena 1 nu s-a sfiit să spună asta

Gina și-a schimbat încălțările la petrecerea de nuntă

În cadrul ceremoniei religioase, Gina Pistol a purtat o pereche superbă de pantofi de la Jimmy Choo, la care însă a renunțat când a ajuns la locul unde s-a ținut petrecerea de nuntă.

Ați pregătit balerini pentru invitați, ca să se schimbe?

Gina: M-am gândit la doamne și domnișoare. Și eu eram mai înaltă, dar a trebuit să schimb pantofii pentru că deveniseră incomozi. Acum am ciocate. Dar gândindu-mă la această problemă, am pregătit pentru doamne și domnișoare am pregătit niște balerini că o să fie o seară lungă, vor dansa.
Pantofii pe care i-am ales într-adevăr sunt superbi, dar mai mult de 4-5 ore nu reziști încălțată în ei. De aia m-am și schimbat. Am mers și i-am probat, să văd cum sunt, apoi i-am comandat. Am vânat un preț mai bun și am comandat.

Și-au personalizat verighetele de nuntă

Ne arătați verighetele?

Gina: Pe verighete am scris noi un cuvânt care ne reprezintă, în interior. Sunt făcute de o prietenă dragă nouă. Au o însemnătate pentru noi.

I-ai făcut cea mai frumoasă declarație de dimineață sau urmează?

Smiley: Eu îi fac declarații de câte ori am ocazia. I-am făcut o declarație și cu ocazia asta, dar știi cum e, sunt lucruri care rămân între noi.

Ești mai emoționat acum?

Smiley: Eu am fost emoționat toată ziua și sunt în continuare. Sunt bucuros că avem alături prietenii, familiile nostre, sunt bucuros că lucrurile au ieșit așa cum ne-am dorit, cum am plănuit.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit
Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Motivul pentru care au ales luna mai pentru a face nunta

Are vreo semnificație luna mai pentru voi sau ziua de astăzi de ați ales să faceți nunta?

Smiley: Noi ne-am dorit să facem nunta mai de mult, dar erau alte restricții, probleme și am ales data asta că e mai cald, că e frumos afară. Ploaia nu ne-a dat planurile peste cap, absolut deloc. Adică a plouat exact între cununia civilă și cununia religioasă. După cununia religioasă a apărut soarele, cred că e un semn bun.

Cum i-ați explicat lui Josephine despre ce o să se întâmple astăzi?

Gina: Eu i-am spus că astăzi urmează să fie o zi importantă pentru noi, pentru mami, tati și pentru ea, și că apreciez foarte mult că este un copil înțelegător, un copil bun și a zis da. S-a dus să se schimbe.

Smiley: Tati i-a zis că mergem la bal

Citește și Ce știe să facă fiica lui Smiley la 2 ani. Artistul este uimit de talentul lui Josephine: „M-a terminat” VIDEO EXCLUSIV

Ce melodie au ales îndrăgostiții

La petrecerea de nuntă le-au fost alături aproximativ 300 de invitați. Printre vedete s-au aflat Andreea Esca, Pavel Bartoș, coregraful Edi Stancu. Pentru dansul mirilor cei doi ales o melodie impresionantă de dragoste.

Smiley: Zi tu. „Dance me to the end of love” se numește piesa. Am ales-o împreună. Este o piesă care nouă ne place foarte mult. Leonard Cohen ne place foarte mult în general și am zis că nu e alegere atât de evidentă, este o alegere care ne caracterizează foarte tare pentru că ne place foarte mult piesa. Noi considerăm că dansăm foarte mult toți trei prin viață. Suntem trei și ne dorim să dansăm până la sfârșitul dragostei.

Gina: Este o melodie superbă.

Tradiția pe care Gina Pistol nu a vrut să o respecte

Una dintre tradițiile de care Gina Pistol nu a vrut să audă la nunta sa a fost furatul miresei.

„Nu se fură. Și unde să mă duc pe aici? În pădure? Mi se pare că pierd timp important de la una dintre cele mai importante zile de ziua mea”, a mărturisit ea.

Vedeta a mărturisit însă că va respecta tradiția cu aruncatul buchetului. „Buchetul o să-l arunc că este un moment. Pe acesta. E un moment simpatic”, a spus ea.

Ce conține meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Din meniul de la nuntă nu au lipsit preparatele tradiționale românești.

Gina: Nuntă fără sarmale nu se poate.

Smiley: Se mănâncă sarmale, se mănâncă și pește, și aperitiv. Se mănâncă și grătare. Proțap nu am făcut că am zis că nu vrem să fie fum așa să miroasă a grătar toată seara. Dar se mănâncă de toate. Prăjituri, tort.

„Nici nu știu (nr. câte etaje are tortul). Nu e mare. Nu am fost atât de bogați. Nu sunt etaje din alea”, a spus Gina Pistol.

Ce poveste ascund rochiile de nuntă

Gina Pistol a știut exact ce rochie de mireasă își dorește. Modelul a fost ales în urmă cu câțiva ani, când efectiv a fost cucerită de el. A fost dragoste la prima vedere

„Rochia aceasta este cumpărată de la o tipă din Israel. Rochia aceasta am văzut-o pe Pinterest în urmă cu mulți ani și mă gândeam dacă vreodată o să mă mărit, asta e rochia pe care mi-o doresc să o port. După ce am fost cerută am căutat rochia și nu știam cine o face. Până la urmă am găsit-o la o tipă din Israel, mi-a făcut-o. Mai am o rochie de petrecere, mai târziu. Făcut-o de o româncă. Am ales rochiile încât să le pot purta de acum în colo. Dacă mă mai încap bineînțeles. Sper să mă mai încapă”,a povestit Gina Pistol.

De costumul de mire al lui Smiley s-a ocupat Irina Voinea,

„Mie mi-a făcut costumul Irina Voinea. E făcut special pentru evenimentul ăsta. Nu știu dacă-l mai port vreodată. Vreau să-l țin de colecție. Sigur o să-mi mai fac costume după modelul ăsta pentru că este extrem de confortabil. Ea știe foarte bine că mie îmi place să mă simt foarte confortabil în haine și asta a fost primul lucru pe care l-a luat în vedere. Și evident să se potrivească cu rochia ei, pe care eu nu am văzut-o decât azi. Costumul a fost o surpriză și pentru mine”, a mărturisit artistul.

Ce planuri au Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol își doresc să își construiască și pe mai departe o viață extraordinară așa cum au făcut-o până acum.

„În primul rând ne dorim să ajungem la petrecere, să ne distrăm, să ne simțim bine, să avem o lună de miere, deși nu este lună, frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, după care o viață senzațională. Să ne facem amintiri senzaționale împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt și să ne susținem fata în tot ceea ce își dorește să facă. Și dacă mai apare și un alt copil, o să-l primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat Smiley.

Citește și Cum s-au pozat Smiley și Gina Pistol în vacanța exotică. Fanii au reacționat imediat: “Sunteți minunați”

Video: Dorin Marinuș

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
7.2 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *