“M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație”. Adevăratul motiv al divorțului dintre Connect-R și Misha. A ieșit totul la iveală

Connect-R a povestit totul în cartea sa.
“M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație”. Adevăratul motiv al divorțului dintre Connect-R și Misha. A ieșit totul la iveală

La cinci ani de la divorțul de Misha, Connect-R a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul despărțirii lor. Artistul povestește în cartea sa, lansată recent, faptul că a înșelat-o pe fosta lui soție nu doar o dată, ci de mai multe ori, provocându-i cântăreței traume adânci.

“M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație”

În ultimii ani, Connect-R a devenit o persoană foarte spirituală, punând credința în Dumnezeu mai presus de orice. Își recunoaște fără ezitare greșelile trecutului și este conștient că fără a face acest lucru nu ar fi putut evolua.

Connect-R a publicat recent prima lui carte, „Livada cu nuci”, în care dezvăluie incusiv amănunte neștiute din căsnicia lui cu Misha. Artistul povetește că dintr-un anumit punct de vedere a existat o oarecare nepotrivire între el și fosta lui soție, întrucât Misha și-ar fi dorit, mai degrabă, să aibă alături un bărbat care să îi semene tatălui ei, disciplinat și priceput la toate, calități pe care cântărețul pare să nu le fi avut, așa cum mărturisește chiar el.

Totodată, Connect-R recunoaște că motivul principal al divorțului dintre el și Misha l-a reprezentat infidelitatea sa.

„Poți să stai lângă o persoană și evoluția ei spirituală să aibă altă viteză. A ta sau a ei! Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera.

Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi, nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Totuși, indisciplina mea nu ar trebui să fie un necaz pentru nimeni. E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec. Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva, care să strângă în urma mea, o femeie care să facă curățenie în casă.

Modelul soției mele de bărbat și de tată este tatăl ei. Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă. În plus, peste această inabilitate a mea de a face lucruri în casă și a fi mai ordonat, mai există ceva și o recunosc pentru cartea asta. Vreau să fiu super sincer. Soția mea putea trece peste lucrurile despre care v-am vorbit, dacă nu ar fi avut o neiertare mult mai puternică, pe care, evident, eu am provocat-o. E vorba de trădare”, este povestea spusă de Connect-R.

Citește și:  Connect-R nu va avea aproape de el, pe scenă, la concertul din 9 iunie, cea mai importantă ființă din viața lui. Cum explică marea absență de la Arenele Romane VIDEO EXCLUSIV

„Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”

Artistul povestește că infidelitatea sa repetată i-a provocat mari suferințe fostei sale partenere. Misha a rămas cu traume profunde din cauza faptului că fostul ei soț a înșelat-o de mai multe ori și nu a mai fost dispusă să îl ierte, cu toate că în decursul anilor acesta i-a demonstrat că s-a schimbat.

Connect-R continuă însă să spere că într-o zi, fosta lui soție, va reveni la sentimente mai bune și îl va accepta din nou lângă de ea. Cei doi au împreună o fetiță și pentru ea au decis să rămână în relații de amiciție.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat. Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din Livada cu nuci”.

Citește și: Ce plănuiește să facă Misha, alături de fiica sa și a lui Connect-R: „Mi-ar plăcea foarte mult”. Ce îi face Maya, la doar 9 ani VIDEO EXCLUSIV

„Nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație”

Connect-R a mărturisit că după ce au divorțat, niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața și continuă să spere că într-o zi se vor împăca. Îi lasă însă timp Mishei să se vindece de rănile trecutului și nu forțează în niciun fel împăcarea. Își dorește ca ea să fie cea care decide, dacă va fi cazul, să se împace, la un moment dat.

Cu toate acestea, câtărețul spune că dacă Misha ia hotărârea să își refacă viața alături de un alt bărbat, nu o va putea opri, dar în acel moment și el se va rupe total și va încerca, la rândul lui, să găsească o altă persoană pe care să o iubească.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”,  s-a mai confesat  Connect-R.

Citește și: Vedeta cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu s-a sfiit să facă aceste mărturisiri: „E o chimie acolo” VIDEO EXCLUSIV

Misha și Connect-R s-au căsătorit în 2013 și au avut un mariaj de 5 ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maya, în vârstă de 9 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *