Marian Godină se implică activ în creșterea fiicei sale. „Schimb scutece, o spăl, plimb căruțul”. Cât de mult l-a schimbat bebelușa VIDEO EXCLUSIV

Godină îi dă replica Danei Budeanu, vizavi de părerea ei față de bărbații care împing cărucioarele în parc și schimbă pampers-ul bebelușilor

Celebrul polițist Marian Godină a intrat de curând în grupul taților de fete, după ce soția lui, Georgiana, a adus-o pe lume pe Maria. Deși la prima impresie pare un tip dur, Godină a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că în preajma fiicei sale este cu totul diferit. Mai mult decât atât, nu-l deranjează absolut deloc posibilele glume la adresa felului său de a fi, în calitate de tată, căci nu concepe să nu o ajute pe soția lui la creșterea micuței.

A venit de la Brașov cu toată familia la premiera filmului lui Mircea Bravo

Polițistul Marian Godină a ajuns cunoscut după ce a devenit extrem de vocal în mediul online, ceea ce l-a transformat într-un tip destul de incomod chiar și pentru mulți dintre colegii lui. Pe cât este de „acid” în mediul virtual, pe atât este de timid în viața reală. Zilele trecute, Godină a venit de la Brașov la București special pentru a-l susține pe Mircea Bravo la debutul său în cinematografia românească.

„Nu pot să zic că sunt cinefil, dar sunt prieten foarte bun cu Mircea și îl admir foarte mult în același timp. Dacă pot să-l susțin și sper să pot face asta, o fac cu cea mai mare plăcere. De aceea am și venit în această seara la lansarea filmului său”, ne-a povestit Marian Godină, completând că a avut chimie încă de la prima întâlnire cu celebrul vlogger. „Ne-am cunoscut personal, față în față după ce a devenit celebru, dar să știți că celebritatea nu l-a schimbat cu nimic. E un băiat foarte modest despre care nu te-ai gândi că este celebru”.

„Schimb scutece, o spăl, plimb căruțul”

Marian Godină nu a venit singur la film, ci alături de soția lui, Georgiana, și de fiica lor, Maria. Dat fiind faptul că cea mică a împlinit de curând trei luni, nu au putut să vizioneze împreună filmul „Mirciulică” pentru care veniseră special de la Brașov.

„E destul de greu cu ea, din cauza aceasta soția mea nici nu o să intre la film, din păcate. Un copil de vârsta ei nu va rezista cu siguranță, atât timp în sala de cinema, dar au venit și ele până aici măcar”, ne-a mai spus celebrul polițist.

Pentru cei care nu știu deja, Marian Godină este polițist, în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, ceea ce îl face automat un tip dur, însă, în postura de tată de fată este la polul opus.

„Sunt fătălău, cum bine spune cineva. Schimb scutece, o spăl, plimb căruțul. Fac de toate. Ne-am obișnuit acum”, a declarat amuzat Godină, făcând referire la celebrele critici ale Danei Budeanu vizavi de bărbații care împing cărucioarele în parc și schimbă pampers-ul bebelușilor.

Marian Godină se implică activ în creșterea fiicei sale
Marian Godină se implică activ în creșterea fiicei sale

”Într-adevăr, doar pe propria piele am văzut ce înseamnă un copil în viața unui părinte”

Bărbatul este pregătit să-și asume orice astfel de critică, mai ales că și-a dorit enorm acest copil și că viața lui s-a schimbat complet de când a luat-o pentru prima dată în brațe.

„E un sentiment pe care nu-l va înțelege cineva decât doar atunci când va trece prin ele. Adică toți îmi dădeau sfaturi, prietenii și îmi spuneau că o să văd cum o să fie. Într-adevăr, doar pe propria piele am văzut ce înseamnă un copil în viața unui părinte. Când am avut-o”, a mai povestit Godină, care se declară un tată norocos care are parte de un copil cuminte.

„Suntem foarte norocoși în privința asta și dormim serile. La fel de bine ca înainte, dacă nu chiar mai mult”.

Marian Godină se implică activ în creșterea fiicei sale
Marian Godină se implică activ în creșterea fiicei sale

Celebrul polițist este conștient de faptul că toată această dragoste și apropiere de fiica lui va avea și urmări, nu tocmai plăcute pentru Maria sau mai precis pentru viitorii ei pretendenți.

„Sunt un bărbat atipic pentru că am permis de port armă și am și armă”, a mai declarat amuzat Marian Godină pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *