Marian Olteanu, dezvăluiri din culisele Clanul. Când termină de filmat pentru sezonul 2: „Ne lasă 2 luni în vacanță, apoi îi dăm drumul iar la treabă”. Câte sezoane ar putea avea serialul Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Marian Olteanu: „Eu deja filmez un pic din sezonul 3”

Marian Olteanu a devenit cunoscut publicului o dată cu rolul din serialul „Clanul”, cu toate că în ultimii ani a jucat în piese de teatru cunoscute, dar și alte seriale de succes. Culmea este că tânărul s-a prezentat la castingul pentru rolul lui David Pribeagu fără să știe că este personajul principal și fără să aibă foarte mare încredere. Marian Olteanu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că acest serial l-a făcut să-și depășească limitele.

Marian Olteanu nu știa că dă casting pentru rolul principal

Marian Olteanu nu s-a gândit nicio clipă că va lua rol principal, iar acum filmează și pentru cel de-al treilea sezon al serialului „Clanul”.

„Filmăm în continuare. Cred că terminăm acum la început de aprilie sezonul 2. Ne cam lasă aproape două luni în vacanță, iar apoi îi dăm drumul iar la treabă. Se zvonește că are patru sezoane, dar pot să-ți zic un singur lucru, că eu deja filmez un pic din sezonul 3”, a povestit Marian Olteanu pentru EGO.ro completând că nu s-ar fi gândit nicio clipă că acest serial îl va ajuta să evolueze atât de mult.

Citește și: Decepția prin care a trecut Marian Olteanu înainte să joace în serialul Clanul: „Am dat casting-ul pe starea de suferință” VIDEO EXCLUSIV

„E o bucurie. E o surpriză care vine la pachet cu minim trei sezoane. Nu mă așteptam la așa cea. Este o mare bucurie că rolul ăsta m-a ajutat așa să evoluez și să progresez la nivel profesionist și să descopăr că am o anduranță mult mai mare decât mă așteptam. Pe scurt, e o vorbă care este foarte des întâlnită, dar o zic și eu: când nu mai poți, mai poți un pic”.

„Eu duc, dau 10 duble dacă e, leșin acolo, îmi revin, și apoi o iau de la capăt”

Rolul de polițist nu este ofertant doar din punct de vedere actoricesc, cât și fizic, cele mai multe cadre fiind cu bătăi, urmăriri și cascadorii. Extrem de sincer, Marian ne-a recunoscut că nu se pregătește prea mult din punct de vedere sportiv pentru acest rol, ba mai mult, l-a dat de gol și pe colegul lui, Denis Hanganu, mărturisind că nu este chiar așa cum se laudă prin presă.

„Cred că fac destul cardio la filmări. Dar ca să știi și eu sunt o cârtiță, dar și Denis (n.r. Denis Hanganu) e o cârtiță veritabilă, adevărul este că Denis slăbește pe fond de stres. Mănâncă foarte mult, dar slăbește. Eu mănânc foarte mult, dar nu mai slăbesc. La mine se pune. Am mai slăbit, pentru că am ținut fasting, am promis că slăbesc și se vede, dar singurul care chiar cu adevărat face sport și așa mai departe este Silviu (n.r. Silviu Mircescu).

Citește și: Cu ce semne a rămas Mădălina Craiu, în urma filmărilor pentru Clanul: „M-am lovit de două ori”. Ce dezvăluie despre legătura cu colegul său, Marian Olteanu EXCLUSIV

Care are 1000 de spectacole pe lună, poate pe zi câteodată, filmări în același timp, și nu știu cum se teleportează el, de la teatru și filmări, la sală, după care la bebeluș și după care înapoi la filmări. Practic nu știu când doarme. Într-adevăr Silviu este un exemplu. Eu și Denis suntem două cârtițe”, a mai povestit amuzat Marian Olteanu, care însă nu lasă să se vadă pe platourile de filmare vreun moment de slăbiciune.

„Eu gâfâi oricum. Mie îmi place să gâfăi. Glumesc. Nu mai am rezistența pe care o aveam atunci când făceam sport și atunci ce să zic… Dar duc. Nu e că mă opresc. Nu se oprește filmarea. Eu duc, dau 10 duble dacă e, leșin acolo, îmi revin, și apoi o iau de la capăt. Nicio problemă”.

Marian Olteanu, dezvăluiri din culisele Clanul. Când termină de filmat pentru sezonul 2
Marian Olteanu și Denis Hanganu

„Fac politică doar în filme, nu intru în politică”

Tânărul recunoaște că nu mai este atras de sport, deși a făcut sport de performanță în copilărie, ci că preferă ca timpul liber să-l dedice celor dragi. De curând l-a vizitat tatăl lui, care locuiește la Vaslui, și a încercat să-i aloce o zi întreagă.

„Mama nu a fost, a fost doar tata că am avut niște treabă cu el pe aici. Ne-am bucurat pentru că i-am făcut o surpriză și l-am dus pentru prima dată pe stadion, pe Național Arena. El a mai fost în tinerețea lui, că a stat un pic prin București și a fost pe Ghencea, dacă nu mă înșel. Dar acum a fost pentru prima dată aici, pe Arena Națională. Am avut surpriza de a întâlni pe cineva, o amică comună cu Codin Maticiuc și ne-a făcut un fel de turul Casei Poporului.

Citește și: Marian Olteanu își liniștește admiratoarele. „Nu am nicio relație secretă cu Denis Hanganu” VIDEO EXCLUSIV

Ne-am dus împreună acolo și chiar a fost de-a dreptul impresionant. Într-adevăr e a treia clădire, nu mai este a doua clădire din lume, după Pentagon, a mai apărut ceva care e un pic mai mare. Am aflat acest lucru zilele astea. Dar oricum suntem acolo pe podium”, a mai povestit Marian Olteanu pentru EGO.ro, completând că nu va renunța niciodată la actorie pentru a face politică, însă i-ar plăcea să aibă măcar un spectacol în sala special amenajată și Palatul Parlamentului.

„Fac politică doar în filme, nu intru în politică. Am văzut o sală care imită sala plen și e o sală efectiv de ceremonii, în care se pot juca spectacole. Asta mie mi-ar plăcea să se întâmple. Să facem un spectacol în care să jucăm acolo pentru oamenii din instituție”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *