Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman: “Mă bufnește și râsul”. Vedeta l-a acuzat că nu contribuie cu nimic la creșterea fetiței lor

Reacția bărbatului la acuzațiile fostei sale soții
Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman: “Mă bufnește și râsul”. Vedeta l-a acuzat că nu contribuie cu nimic la creșterea fetiței lor

Marius Elisei face primele declarații cu privire la acuzațiile aduse de Oana Roman, cum că el nu s-ar mai fi îngrijit de fetița lor în ultima perioadă. Bărbatul este nemulțumit de faptul că fosta lui soție a ales să își spele rufele în public și mărturisește că afirmațiile Oanei sunt neadevărate.

Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman: “Mă bufnește și râsul”

Oana Roman a pornit ieri un război pe două fronturi. Primul împotriva fostului ei soț, pe care l-a acuzat că își neglijează fiica după ce s-au despărțit, și al doilea împotriva surorii sale care i-ar fi transmis că nu dorește să își mai vadă mama grav bolnavă. Oana Roman a spus, de asemenea, că în urma dezvăluirilor sale se va declanșa „jihadul”.

Declarația completă a Oanei o puteți citi în materialul: „Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”

La auzul veștii că fosta lui soție a făcut acuzații publice la adresa sa, Marius Elisei a reacționat. Fostul soț al Oanei Roman s-a arătat surprins de mesajul vedetei și a mărturisit că, inițial, nu știa despre el.

”Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

„De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”

De asemenea, Marius Elisei a ținut să o contrazică pe fosta lui soție și a declarat că vorbește în continuare cu fiica lui, Isa. Totoată, tânărul s-a arătat deranjat de faptul că Oana Roman a recurs la mesaje publice pentru a da detalii despre viața lor privată.

„Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a mai zis Marius Elisei.

Citește și: „Oana Roman, adevărul dureros despre relația cu Marius Elisei: “Sunt datoare să fiu sinceră și asumată”. A ieșit totul la iveală

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu doi ani, dar și-au mai dat ulterior o șansă, mai ales că la mijloc era fetița lor, Isa, care avea nevoie de prezența ambilor părinți. Luna trecută însă, la scurt timp după ce au sărbătorit 10 ani de relație, cei doi s-au despărțit definitiv, iar Mariusși-a luat bagajele și s-a mutat din casa în care locuia cu fosta lui soție.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
5 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *