Marius Elisei, prima fotografie cu noua lui iubită. Cine este bruneta care l-a făcut să uite definitiv de Oana Roman

Vezi cum arată noua iubită a lui Marius Elisei!

Marius Elisei iubește din nou! Bărbatul a publicat prima fotografie cu iubita lui pe rețelele sociale. Iată cum arată femeia care l-a făcut să uite complet de mama copilului său. După despărțirea definitivă de Oana Roman, bărbatul și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea. El a transmis în mediul online că se simte un bărbat împlinit de când și-a refăcut viața.

Marius Elisei a publicat prima imagine cu iubita lui

În urmă cu două zile, Marius Elisei și-a aniversat ziua de naștere și a publicat o fotografie cu mâna noii sale iubite, dar și cu mâna fiicei sale, Isabela. Ulterior, bărbatul a fost asaltat de întrebări și, în final, a recunoscut că și-a refăcut viața.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc.

Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit’, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru Cancan.

Marius Elisei, prima fotografie cu noua lui iubită
Marius Elisei si noua lui iubita

”Îți mulțumesc pentru tot”

Inițial, acesta a dorit să-și țină ascunsă noua parteneră de viață, dar astăzi s-a răzgândit și a publicat o imagine cu ea. În dreptul acesteia, fostul soț al Oanei Roman a scris și un mesaj emoționant.

”Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și linistea pe care mi o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a scris Marius Elisei în mediull online.

Citește și Marius Elisei are o nouă iubită: “Simt că acum am tot ceea ce îmi doresc”. A trecut peste relația cu Oana Roman!

Oana Roman, reacție după ce a aflat că Marius Elisei și-a refăcut viața

După ce a aflat că Marius Elisei are o nouă relație, Oana Roman a transmis un mesaj în mediul online. Iată ce a transmis celebra influenceriță:

„Eu mă bucur foarte mult, sincer, vă spun din suflet. Mă bucur că el e ok, că are o nouă relație și că lucrurile se pot liniști între noi, dar, evident că presa speculează mult.

Și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă de mine, că nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și că este foarte fericit cu ea.

Lucru care pe mine mă bucură pentru că eu pentru asta m-am rugat. Ca el să își găsească o nouă relație ca noi să ne putem liniști (…)”, a fost o parte din mesajul transmis de vedeta pe pagină sa de Instagram.

Citește și Ce a dezvăluit Oana Roman, după ce Marius Elisei a anunțat că are o nouă iubită: “Mi-a spus că mă iubește mai mult decât o fac părinții mei”!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *