Mesajul pe care Oana Roman l-a primit de la Marius Elisei după despărțire. Ce îi cere acum fostul soț. Vedeta a răbufnit

Oana Roman a publicat conversația dintre ei
Mesajul pe care Oana Roman l-a primit de la Marius Elisei după despărțire. Ce îi cere acum fostul soț. Vedeta a răbufnit

Războiul dintre Oana Roman și fostul ei soț a ajuns în faza ultimatumurilor. Vedeta a publicat un mesaj de la fostul ei partener în care acesta îi cere să renunțe de urgență la numele lui. Iată ce răspuns i-a dat fiica fostului premier al României bărbatului.

Mesajul pe care Oana Roman l-a primit de la Marius Elisei după despărțire

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit luna trecută, la doar câteva zile după ce sărbătoriseră împlinirea a 10 ani de relație. Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani la notar, dar ulterior și-au mai ofeit o șansă.

Scandalul din ultimele zile arăta că de fapt relația dintre ei a fost, în ultima perioadă, una destul de tensionată. Oana Roman l-a acuzat pe fostul partener de viață că nu participă financiar la creșterea fetiței lor și că de-a lungul timpului nu s-ar fi implicat atât de mult în educația sa, pe cât susține el.

De partea cealaltă, Marius Elisei spune că scopul mesajelor publice ale fostei sale soții este acela de a-l denigra.

Oana Roman a postat recet pe Instagram o conversație dintre ea și tatăl fetiței ei. În unul dintre mesaje, bărbatul îi dă termen câteva zile fostei partenere să renunțe la numele Elisei. De remarcat este faptul că Oana Roman încă îl are trecut, „Iubire” în telefon pe Marius Elisei. Iată conversația dintre ei:

Oana Roman: „Îmi dai tu termen la ce?”

Marius Elisei:„ Ca până marți să îți ștergi numele de Elisei de pe toate rețelele de socializare.”

Oana Roman: „L-am șters. La instagram trebuie să dea ei o aprobare. Stai calm. (…)”

Citește și: „Oana Roman a răbufnit. Acuzații grele la adresa fostului soț și a surorii ei, Catinca: “M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele”

Fiica lui Petre Roman a anunțat acum câteva zile pe Instagram că vrea să își schimbe numele și să renunțe la Elisei (numele ei de pe platforma de socializare este Oana Roman Elisei).

„Am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. De foarte mult timp încerc să-mi schimb numele adică «username-ul» pe Instagram. Îmi apare chestia asta și nu știu unde găsesc: contact support. Știe cineva cum fac cerere să-mi schimb numele?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mesajul pe care Oana Roman l-a primit de la Marius Elisei
Mesajul pe care Oana Roman l-a primit de la Marius Elisei

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

Cei doi au luat decizia de comun acord să pună punct relației de 10 ani, însă stabiliseră să mai locuiască pentru o perioadă împreună, deoarece Oana avea nevoie de ajutorul fostului ei soț. Cu toate acestea, Marius Elisei a decis să o părăsească pe fosta lui soție mai devreme decât hotărâseră inițial.

Totuși, fiica lui Petre Roman și a Mioarei afirmă că odată cu plecarea fostului ei partener se simte eliberată de „o foarte mare povară”.

„Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură cu toate pe cap”, a spus Oana Roman pe Instagram.

„Trebuie să am grijă și de copil, și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a continuat vedeta.

Citește și: „Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *