Mesajul surprinzător al Simonei Halep. Cum a apărut sportiva în plin scandal de dopaj. Nu se aștepta nimeni

Simona Halep a revenit pe Instagram, cu un mesaj optimist

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

Mesajul surprinzător al Simonei Halep. Cum a apărut sportiva în plin scandal de dopaj. Nu se aștepta nimeni

De când a fost acuzată de dopaj, Simona Halep a fost foarte puțin activă pe rețelele sociale. Sportiva s-a concentrat asupra strategiei pe care o va aborda, împreună cu avocații, pentru a-și demonstra nevinovăția. Acum, Simona a revenit pe Instagram, cu un mesaj optimist pentru urmăritorii ei. Ce a transmis, în plin scandal de dopaj.

Mesajul Simonei Halep, în plin scandal de dopaj

Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei ei sportive. Jucătoarea de tenis luptă să își facă dreptate, după ce a fost acuzată oficial de dopaj. Ea este suspendată provizoriu și nu poate participa la competiții profesioniste, până când cazul se va soluționa.

Chiar dacă riscă o suspendare de până la 4 ani, Simona nu își pierde speranța și optimismul. Încă de la începutul scandalului de dopaj, ea a transmis că nu este vinovată și că va lupta să își facă dreptate. Recent, a revenit pe rețelele sociale cu un mesaj optimist pentru cei care o urmăresc. Sportiva a postat pe Instagram Stories un selfie în care apare cu zâmbetul pe buze, însoțit de mesajul: „Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”.

Mesajul surprinzător al Simonei Halep. Cum a apărut sportiva în plin scandal de dopaj, ipostază rarăDe când a fost acuzată de dopaj, Simona Halep a fost foarte puțin activă pe rețelele sociale. Sportiva s-a concentrat asupra strategiei pe care o va aborda, împreună cu avocații, pentru a-și demonstra nevinovăția. Acum, Simona a revenit pe Instagram, cu un mesaj optimist pentru urmăritorii ei. Ce a transmis, în plin snadal de dopaj. Mesajul Simonei Halep, în plin scandal de dopaj Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei ei sportive. Jucătoarea de tenis luptă să își facă dreptate, după ce a fost acuzată oficial de dopaj. Ea este suspendată provizoriu și nu poate participa la competiții profesioniste, până când cazul se va soluționa. Chiar dacă riscă o suspendare de până la 4 ani, Simona nu își pierde speranța și optimismul. Încă de la începutul scandalului de dopaj, ea a transmis că nu este vinovată și că va lupta să își facă dreptate. Recent, a revenit pe rețelele sociale cu un mesaj optimist pentru cei care o urmăresc. Sportiva a postat pe Instagram Stories un selfie în care apare cu zâmbetul pe buze, însoțit de mesajul: „Pacea începe cu un zâmbet - Maica Tereza”. „Cel mai dificil meci din viața mea” A trecut o lună de când Simona Halep a fost acuzată de dopaj. Unul dintre testele anti-doping efectuate vara aceasta, la US Open, a ieșit pozitiv. Sportivei i s-a depistat în organism o sunstanță numită Roxadustat și de acolo a început o luptă pentru adevăr. La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale. „Astăzi începe cel mai dificil meci din viața mea: o luptă pentru dreptate. Am fost notificată cu privire la faptul că am fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca un șoc imens pentru mine. De-a lungul carierei mele, nu mi-a trecut niciodată prin cap ideea de a trișa și este complet împotriva valorilor cu care am fost crescută. mesajul surprinzator al Simonei Halep
Postarea Simonei Halep de pe Instagram

„Cel mai dificil meci din viața mea”

A trecut o lună de când Simona Halep a fost acuzată de dopaj. Unul dintre testele anti-doping efectuate vara aceasta, la US Open, a ieșit pozitiv. Sportivei i s-a depistat în organism o substanță numită Roxadustat și de acolo a început o luptă pentru adevăr. La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viața mea: o luptă pentru dreptate. Am fost notificată cu privire la faptul că am fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca un șoc imens pentru mine. De-a lungul carierei mele, nu mi-a trecut niciodată prin cap ideea de a trișa și este complet împotriva valorilor cu care am fost crescută.

Să fiu pusă față în față cu o asemenea situație nedreaptă mă face să mă simt confuză și trădată. Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștient vreo substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba despre titluri sau bani. Este vorba despre onoare și despre dragostea pentru tenis, pe care o am de mai bine de 25 de ani.”, a scris Simona Halep atunci, într-o postare pe care a distribuit-o pe conturile ei de Facebook și Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.1 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *