Metoda folosită de Carmen Harra pentru a atrage banii. Așa a devenit milionară

Carmen Hara are o avere de zeci de milioane de dolari.
Metoda folosită de Carmen Harra pentru a atrage banii. Așa a devenit milionară

Metoda folosită de Carmen Harra pentru a atrage banii. Celebra prezicătoare a dezvăluit recent cum a reușit să devină milionară. Trucul este simplu și poate fi aplicat de către oricine.

Metoda folosită de Carmen Harra pentru a atrage banii

Carmen Harra trăiește în Statele Unite ale Americii de mai bine de 40 de ani și duce acolo o viață la care mulți doar visează. Are o avere de peste 40 de milioane de dolari, așa cum chiar ea a mărturisit, care constă în case în Florida, apartamente în New York, mașini și bijuterii.

Însă atunci când a părăsit România pentru a se stabili definitiv peste Ocean, Carmen Harra nu avea în buzunar mai mult de 80 de dolari. În SUA a reușit să atragă prosperitatea într-un timp foarte scurt, iar de curând a povestit care este secretul pentru abundența financiară. Metoda ar fi folosită și de milionarii lumii.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari”

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!

Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, , a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Pe ce a cheltuit jumătate de milion de dolari într-o clipă

Vedeta nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că este pasionată de lucruri scumpe. Ea a povestit recent că a cheltuit nu mai puțin de jumătate de milion de dolari, fără să clipească, pe un inel cu diamante.

“Cadourile mele sunt casele, de milioane de dolari. Eu mereu mi-am cumpărat lucruri foarte scumpe, bijuterii foarte scumpe. Așa că nu știu care a fost cel mai scump. Dar întotdeauna mi-am cumpărat lucruri foarte scumpe. Scumpe poate din punctul de vedere al omului de rând, poate mai puțin scumpe din punctul de vedere al unor oameni foarte celebri. Dar sigur că să mergi să îți cumperi un inel de jumătate de milion de dolari pare o nebunie pentru cineva. Pentru mine nu! Pentru că întotdeauna investițiile în bijuterii au fost o pasiune a mea”, a declarat Carmen Harra pentru revista Ciao.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *