Mihai Trăistariu are lipici la bani: ”Andreea Bălan zicea că pe litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro” EXCLUSIV

Andreea Bălan preferă să se lupte pentru premiul de 30.000 de euro, de la ”America Express” (Antena 1), decât să le mai cânte turiștilor
Mihai Trăistariu are lipici la bani: ”Andreea Bălan zicea că pe litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro” EXCLUSIV

S-au dus vremurile când artiștii se întorceau cu sacul de bani de pe Litoral. Vara aceasta, după doi ani grei de pandemie, iată că mulți dintre ei au renunțat să mai cânte în localurile de la malul mării sau la teatrele de vară. De pildă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au preferat să ia un ban grămadă din participarea la ”America Express” (Antena 1), decât să mai urce pe scenă. Contactat de reporterii Ego.ro, Mihai Trăistariu susține că el se descurcă bine și că în fiecare seară vine acasă cu câte 1.000 de euro. Artistul ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum își negociază onorariul, în funcție de durata recitalului.

”La terase, mă înțeleg cu omul, îi cânt 20 de minute și îmi dă vreo 300 de euro”

Vara aceasta, artiștii nu s-au mai grăbit să ajungă pe Litoral, unde câștigurile sunt din ce în ce mai mici, de la an la an. Mihai Trăistariu, stabilit în Constanța, ne-a dezvăluit cum se descurcă din cântările de la malul mării, dar și ce onorariu are, în funcție de genul de spectacol.

”Pentru un concert de 45 minute, la zilele orașelor sau la nunți eu iau 1.500 de euro. Însă, la terase, la resorturi și la teatrele de vară, sumele sunt foarte mici, de 200-300 de euro. La teatrele de vară se pun câte 20 de artiști pe un afiș, cânți 2-3 melodii, și iei tot cam așa, în jur de 200 de euro. Dar nici nu încap mai multe piese, căci spectacolul s-ar lungi la zece ore. La terase, mă înțeleg cu omul, îi cânt 20 de minute și îmi dă vreo 300 de euro. Pentru că locuiesc în Constanța, mi-am făcut o încrângătură, am vreo 15-16 locuri unde cânt toată vara. Andreea Bălan zicea că pe Litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro,  din trei locuri, deci, se poate”.

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu scoate bani și din turism. Cu cât închiriază un apartament, în Mamaia

Dar Mihai Trăistariu strânge bani, vara aceasta, și din turism, din închirierea, cu 350 de lei pe noapte, a apartamentelor pe care le deține în Mamaia. Deci, din cele cinci apartamente, el strânge, zilnic, încă 1.750 de lei.

„Am scăzut prețurile vara aceasta, cu vreo 100 de lei. În lunile iulie și august, prețul este de 350 de lei pe noapte, în condițiile în care în același bloc proprietarii închiriază și cu peste 500 de lei pe seară. Vine lumea la mine”, a mai spus Mihai, pentru Ego.ro, în alt interviu.

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Andreea Bălan trage tare pentru premiul de 30.000 de euro, de la ”America Express” (Antena 1). Tatăl ei o vede câștigătoare

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, solistele trupei Andre, au renunțat la spectacolele de la malul mării și se numără printre concurenții de top înscriși în sezonul 5 al show-ului ”Asia Express”, transformat în “America Express”. Cele nouă echipe vor fi nevoite să se descurce cu un euro pe zi, din care trebuie să le ajungă pentru hrană, cazare și transport. Vor străbate peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Premiul cel mare este de 30.000 de euro. În competiție se află și alte nume importante din show-biz, precum Cătălin Scărlătescu, Cătălin Bordea și Ovidiu Buta.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, e convins că fiica lui are stofă de câștigătoare.

” Andreea mea se adaptează foarte repede, așa a fost întotdeauna. Nu este slabă, e bine proporționată, face și sport, a făcut foarte multe antrenamente în ultima vreme. Ea și Andreea Antonescu or să se descurce cu un dolar pe zi, pentru hrană, transport și cazare, ele se vor orienta și adapta rapid, în teren, Andreea e inventivă, ca mine, mi-a moștenit mintea ageră. Eu sunt inventator, am brevete de invenții, ca inginer. Și la țară, când era mică și mergea la bunici, ea inventa tot felul de jocuri, găsea soluții la orice, ca să câștige. Mă bucur că pleacă la drum împreună cu Andreea Antonescu, ea a absolvit Psihologia, are și experiență de la ”Survivor”, au făcut mereu echipă foarte bună, se știu de peste 20 de ani, iar în situații limită s-au înțeles din priviri”, ne declara Săndel Bălan, pentru Ego.ro, înainte ca fiica lui să plece în competiție.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *