Monica Anghel a ajuns de nerecunoscut. Cât de mult a slăbit artista! Fanii sunt uluiți, apariție spectaculoasă

Monica Anghel: „Am fost nevoită să slăbesc”

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

Monica Anghel a trecut printr-o schimbare radicală. Cântăreața a slăbit 30 de kilograme și este de nerecunoscut în aparițiile recente. Solista își pune în valoare noua siluetă cu ținute care mai de care mai spectaculoase, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale sunt de-a dreptul cuceriți.

Monica Anghel, de nerecunoscut după ce a slăbit

În vârstă de 51 de ani, Monica Anghel s-a reinventat complet. Vedeta a reușit să dea jos 30 de kilograme, cu ajutorul unei discipline alimentare de fier. Deși mulți au speculat că a apelat la operație de micșorare a stomacului, artista a negat acest lucru. Transformarea este una cu adevărat spectaculoasă, iar solista profită de fiecare ocazie pentru a-și pune în valoare noua siluetă.

Recent, cântăreața a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii cu care și-a cucerit fanii. Îmbrăcată cu o rochie neagră, din tull și catifea, care îi pune în valoare noua siluetă, artista a stârnit numeroase reacții în mediul online.

„Arătați formidabil! Un exemplu pentru toate femeile”, „Sunteți divină, doamna Monica Anghel”, „Eu nu te recunosc, noroc că scrie numele. Formidabilă transformare”, „Madonna ar fi invidioasă” – au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat în dreptul fotografiei.

Monica Anghel a ajuns de nerecunoscut 6
Monica Anghel a purtat o rochie de la un designer român

„Am fost nevoită să slăbesc”

Cântăreața de muzică ușoară a dezvăluit, la un moment dat, motivul pentru care a făcut această schimbare radicală. Nu are legătură cu aspectul fizic sau cu vreun complex, ci cu o problemă de sănătate. Monica Anghel a povestit că a avut probleme la coloană, iar medicul care a tratat-o i-a recomandat să dea jos câteva kilograme.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot.”, a spus cântăreața, cu ceva timp în urmă.

Schimbarea s-a produs treptat, de-a lungul a mai bine de un an de zile. Cântăreața a mai povestit că în acea perioadă a mers la psiholog, pentru că știa că va slăbi, dar nu era sigură că va reuși să se mențină la noua greutate.

„Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate? Și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea.”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru revista Viva!

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.