Motivul pentru care Lidia Buble se transformă dintr-o persoană angelică într-un adevărat coșmar. „Devin atât de enervantă încât nu mă pot suporta eu pe mine”. EXCLUSIV

Detalii mai puțin știute despre concurenta de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

Puțină lume știe despre Lidia Buble că este vegetariană de mai bine de 8 ani, așa că, prezența ei la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este și o mai mare provocare, cu atât mai mult cu cât cele mai multe probe care implică mâncat de insecte, bucăți crude de carne sau diverse preparate din tot felul de vietăți specifice junglei dominicane. Înainte să plece în Republica Dominicană, Lidia Buble a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că, pe lângă fricile pe care speră să le învingă, printre cei mai mari „dușmani” va fi foamea.

”Am plecat de acasă cu gândul că nu există „nu pot” și îmi voi da toată silința să mănânc ce o fi să fie pus în farfurie”

La fel ca în multe reality-show-uri, bazate atât pe probe fizice și psihice, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este și un concurs de supraviețuire. Astfel că, celebritățile sunt nevoite să trăiască în anumite condiții și au o limită la alimente.

Sezonul acesta, concurenții primesc zilnic 70 de grame de orez și 70 de grame de fasole, cu care trebuie să trăiască toată ziua. Cei din tabăra „Plăcerilor” au în plus și câte un cartof de persoană, care trebuie să le ajungă tot o zi întreagă. Acest regim nu este deloc de nesuportat pentru Lidia Buble, căci artista nu mai consumă carne de câțiva ani.

Ceea ce este însă dificil pentru artistă este faptul că va trebui să guste din tot felul de preparate care au în compoziție carne.

„Eu sunt vegetariană, nu mănânc carne, iar în show vor fi multe probe în care va trebuie să mâncăm tot felul de alimente…Va fi foarte greu. Am încercat de multe ori să mă împrietenesc cu carnea și nu am reușit deloc. Sunt convinsă că va fi o mare problemă. Insectele și momentul în care va trebuie să mănânc carne, care sigur nu va fi gătită gustos. Am plecat de acasă cu gândul că nu există „nu pot” și îmi voi da toată silința să mănânc ce o fi să fie pus în farfurie.

Acum nu știu cum o să reacționez, dar voi încerca să fac tot ce mi se spune”, a povestit Lidia Buble, completând că însă nu se va folosi de acest aspect pentru a refuza să facă anumite probe sau pentru a le cere colegilor de echipă să nu o pună pe ea să le execute.

Lidia Buble, la
Lidia Buble, la”Sunt celebru scoate-mă de aici”

Așa cum ea nu va refuza nicio probă, speră ca nici cei de lângă ea să nu vină cu tot felul de scuze.

„În momentele de genul acesta devin destul de nervoasă, mă supăr foarte tare. Dacă aș vedea că cel de lângă mine nu trage cel puțin cât mine, m-aș supăra. Eu lupt pentru mine și pentru echipă, să fie totul bine. Consider că ar fi bine ca fiecare dintre noi să încerce să facă probele”.

„Am momente în care trebuie să se facă neapărat cum vreau eu”

Pentru cei care nu au apucat să vadă primele episoade din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vă informăm că cele 70 de grame de orez și 70 de fasole, sunt completate și de diverse recompense culinare, însă doar în cazul în care sunt câștigate. Astfel că, cei care nu câștigă nimic, ajung să mănânce zilnic doar ce primesc din partea producției. În acest punct nu și-ar dori să ajungă Lidia Buble, căci recunoaște că se transformă complet atunci când îi este foame.

 

Lidia Buble
Lidia Buble

„Când îmi este foarte foame, nu mă pot concentra la absolut nimic. Vorbești cu mine, iar eu mă uit în gol, pentru că nu înțeleg nimic din ce se întâmplă, nu mă pot concentra. Devin atât de enervantă încât nu mă pot suporta eu pe mine. Sunt și foarte prietenoasă, reușesc să mă fac foarte plăcută, dar știu și că am acest defect și că sunt momente în care sunt foarte greu de suportat, devin o persoană dificilă uneori.

Am momente în care trebuie să se facă neapărat cum vreau eu. Dacă nu se face așa, nu mă mai implic și nu mai fac nimic”, a mai povestit Lidia pentru EGO.ro, care ar sta și în bucătărie, să gătească pe ceilalți colegi, dacă asta ar înseamna să primească zilnic ceva bun de mâncare. „Cred că o să am un plus în fața bărbaților pentru că știu cât de cât să gătesc. Cred și ei vor încerca să ne răsplătească într-un anumit mod, să ajute mai mult. Probabil îmi va oferi o poziție de putere și de influență asupra bărbaților treaba asta. Știi cum e…gura pe care o hrănești nu te mușcă niciodată”.

„Nu-mi place bârfa și nu îmi plac oamenii care caută motive de ceartă”

În afara acestui aspect, legat de foame, Lidia spune despre ea că este o persoană sociabilă, deschisă provocărilor, înțelegătoare și mai ales competitivă, asta însă până când simte că este călcată pe coadă.

„Nu îmi plac oamenii mincinoși, minciuna are picioare scurte. Sunt un om care-ți oferă încredere maximă. Dacă tu știi să o păstrezi, depinde doar de tine. Nu-mi plac oamenii vicleni, nu-mi place bârfa și nu îmi plac oamenii care caută motive de ceartă din orice, care atacă. Cel mai bine este să vorbești cu persoana respectivă atunci când ai o problemă. Răzbunarea nu este bună, dar fiind o persoană foarte competitivă, bineînțeles că-mi doresc să câștig eu. Suntem oameni și avem cu toții slăbiciuni”, a mai povestit Lidia Buble pentru EGO.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *