Motivul pentru care Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească: “Nu va exista acest eveniment”

Mihai Bendeac: „Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment"

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din generația nouă. Până de curând a fost și jurat în cadrul emisiunii iUmor. De-a lungul timpului acesta a uimit prin declarațiile sale controversate. Spre exemplu, Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească și nici să lase moștenitori.

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească: „Mă refer la act în sine”

Mihai Bendeac a avut relații cu femei celebre din România, însă niciuna dintre ele nu a reușit să îi schimbe mentalitatea și părerea despre căsătorie și copii. Printre cele cu care Mihai Bendeac a format cu cuplu se numără Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeta, Sore sau Andreea Popescu.

Cea mai controversată relația a fost cea cu Roxana Vancea. Oamenii credeau atunci când bruneta i-a pus capac și vor face împreună pasul cel mare. În timpul relației Roxana și-a tatuat numele lui Mihai Bendeac pe braț, iar actorul și-a tatuat pe inelar cuvântul never, semn că nu are de gând să pună niciodată o verighetă acolo.

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac în urmă cu câțiva ani.

Mihai Bendeac a fost jurat iUmor
Mihai Bendeac a fost jurat iUmor

De ce nu își dorește Mihai Bendeac copii

Mihai Bendeac a mărturisit în trecut că el nu își dorește copii deoarece nu și-ar dori ca urmașii lui să trăiască în lumea “cocalarilor”.

„Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac nu își mai sărbătorește ziua onomastică

De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui. Printre ei, s-ar afla, teoretic, și Mihai Bendeac, dar actorul a renunțat să își mai sărbătorească ziua de nume. Actorul a renunțat la ortodoxie, religia în care a fost botezat, și nu mai dorește astfel să respecte tradițiile creștinești. De mai bine de 20 de ani, acesta se consideră ateu.

„Eu nu sărbătoresc niciodată, nefiind ortodox. Acum mă întorc din turneu”, a declarat Mihai Bendeac.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
6.7 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *