Noi detalii ies la iveală. Cum a reușit Meghan Markle să o înfurie la culme pe regina Elisabeta în ziua nunții cu prințul Harry

Ce a refuzat să facă Meghan Markle
Noi detalii ies la iveală. Cum a reușit Meghan Markle să o înfurie la culme pe regina Elisabeta în ziua nunții cu prințul Harry

După vestea teribilă a morții reginei Elisabeta a II-a, au ieșit la iveală mai multe detalii despre relația furtunoasă dintre Meghan Markle și familia regală. Unul care a atras atenția a fost conflictul pe care l-au avut înainte de nunta fostei actrițe cu prințul Harry.

De ce s-a supărat Regina Elisabeta pe Meghan Markle în ziua nunții sale?

Regina Elisabeta a II-a nu a fost de acord ca Meghan Markle să aleagă o rochie complet albă pentru a se căsători, deoarece, potrivit tradițiilor, femeile divorțate ar trebui să poarte un veșmânt de alte culori.

Meghan Markle a refuzat, așa că a decis să aleagă o rochie care îi plăcea. Acest dezacord a fost considerat un act de rebeliune care avea să o coste începutul unei relații neplăcute cu regina. Astfel, s-a aflat de ce s-a supărat Regina Elisabeta pe Meghan Markle chiar în ziua nunții, potrivit panoramaweb.com. În plus, un alt dezacord a fost relația proastă a vedetei cu tatăl ei, care i-a subminat credibilitatea în fața coroanei.

Nuntă regală între Harry de Sussex și Meghan Markle

Nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle a avut loc la capela St George’s Chapel din Castelul Windsor, pe 19 mai 2018. Tânărul cuplu s-a întâlnit printr-un prieten comun care le-a aranjat o întâlnire pe nevăzute în 2016. De atunci au rămas împreună, crescând o familie cu micuța lor Lilibet Diana, dar și Archie Mountbatten.

De ce a fost, de fapt, respinsă de familia regală: „Era obsedată de acest lucru încă de la început”

Există angajați de la palatul Buckingham care-și spuneau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor”. Tot ei ar fi cei care o denumiseră pe Meghan Markle o „nascisistă sociopată”. De ce? Aceștia ajunseseră la concluzia că Meghan Markle a premeditat plecarea ei și a lui Harry din familia regală. De asemenea, tot angajații susțin că ea era preocupată de a găsi un mod pentru a face rost de bani.

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat. „Ne-a păcălit!”, spuneau subordonații regali despre Markle.

De asemenea, Meghan Markle s-ar fi plâns de faptul că familia regală nu a ajutat-o când avea nevoie. Pe lângă aceste detalii, presa internațională mai scrie că Meghan Markle era supărată pe faptul că nu era plătită pentru a merge în turneul regal. „Nu-mi vine să cred că nu suntem plătiți pentru asta!”, ar fi dezvăluit ea în primul ei turneu regal, în toamna lui 2018. Acest lucru se întâmpla la scurt timp după ce a devenit soția prințului Harry.

6.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.