Numele special pe care l-a ales Mark Zuckerberg pentru cea de-a treia fiică. E foarte popular în România

Ce semnificație are acest nume
Numele special pe care l-a ales Mark Zuckerberg pentru cea de-a treia fiică. E foarte popular în România

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Soția fondatorului și CEO-ului Facebook a adus pe lume o fetiță, iar Mark a dezvăluit ce nume au ales pentru ea. Este un nume des ales la noi în țară.

Mark Zuckerberg și Piscilla Chan, părinți pentru a treia oară

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan, au anunțat vineri, 24 martie, că au devenit din nou părinți. Soția CEO-ului a adus pe lume încă o fetiță. Într-una dintre fotografii apare el alături de bebeluș, iar în cealaltă este soția sa, Priscilla, care ține bebelușul la piept.

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”, a scris Mark Zuckerberg în dreptul imaginilor. Astfel s-a aflat că au ales un nume destul de ales și la noi în țară, și anume Aurelia.

Ce semnifică numele Aurelia

Numele Aurelia este foarte întâlnit în România, dar are origini latine. Semnificația este de „cea de aur”. Numele provine cel mai probabil din latinescul „aureus”, care înseamnă „aur” sau „strălucitor”. Totodată, duce cu gândul la lumină, succes, bogăție sau înțelepciune.

Când s-au cunoscut Mark Zuckerberg și Priscilla Chan. La nunță și-au mințit invitații

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan s-au întâlnit în anul 2003, când așteptau la coadă la toaletă la o petrecere la Universitatea Harvard. S-au căsătorit în 2012, pe data de 19 mai. A fost o ceremonie secretă. Invitaților li s-a spus că este petrecerea pentru a sărbători absolbirea școlii de medicină a lui Chan.

Au devenit părinți pentru prima dată în anul 2015, apoi în 2017. Iată că acum, în 2023 au devenit părinți pentru a treia oară. Mark și Priscilla au împreună trei fete.

Ce avere are Mark Zuckerberg. A lansat Facebook în al doilea an de facultate

Aproape toată averea lui Zuckerberg este legată de acțiunile Meta, acesta deținând peste 350 de milioane de acțiuni, potrivit ultimei declarații de împuternicire a companiei. Mark Zuckerberg a lansat Facebook în februarie 2004, în timpul celui de-al doilea an de facultate.

Ulterior, el s-a extins prin achiziționarea Instagram și WhatsApp. În toamna trecută a anunțat că societatea-mamă își va schimba numele din Facebook, Inc. în Meta Platforms, Inc. pentru a „reflecta concentrarea sa pe construirea metaversului”, un lucru care se pare că s-a întors împotriva sa.

Vezi și – Mark Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla, aşteaptă al treilea copil. Modul inedit prin care au dat vestea cea mare. FOTO

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *