Vedeta din România, agresată, umilită și înșelată: „Stai în casă cu un bărbat care devine un monstru!”. Acum a dezvăluit prin tot ce a trecut

"Eu am pierdut ani, am închis ochii, am încercat să accept compromisuri"

Tot mai multe vedete reacționează după ce Dana Roba a fost mutilată de către soțul ei și se află în stare gravă la spital. Recent, o fostă prezentatoare TV a dezvăluit că și ea a fost agresată, umilită și înșelată. Din fericire pentru ea, a ieșit la timp din relațiile toxice.

Fostă prezentatoare TV, umilită și agresată. A dezvăluit totul în contextul situației Danei Roba

Magda Vasiliu, căci despre ea este vorba, a dezvăluit prin ce a trecut. Fosta prezentatoare TV nu a vorbit despre aceste detalii din viața sa până acum. A considerat însă că ar fi momentul oportun, având în vedere ce i s-a întâmplat Danei Roba în urmă cu câteva zile.

Vedeta mărturisește că după aceste experiențe, a decis ca singurul bărbat din viața sa va fi fiul ei, Vlad. După părerea ei, fiecare femeie care trăiește într-o relație toxică ar trebui să plece de la primele semne care arată că relația scârțâie.

„Sunt absolut îngrozită de ce i s-a întâmplat Danielei Roba. Nu ne cunoaștem personal, dar eram prietene pe Facebook de ani de zile… si puteam nici să nu fi auzit de ea… Simplul gând ca o femeie e lovită cu ciocanul de soț în timp ce doarme, ma cutremură… Stai în casa, trăiesti sub același acoperis cu un om care, brusc, devine un monstru… este înfricoșător. Am fost agresată la rândul meu, înselată, umilită, controlată și jignită… dar am plecat de fiecare dată la timp… Si am decis, în consecință, că Vlad e singurul bărbat (în devenire) pe care îl mai vreau sub acelasi acoperis. Nu-mi permit sfaturi. Dar pot spune din proprie experiență că e bine să pleci de la primele semne că relatia scârtâie. Eu am pierdut ani, am inchis ochii, am incercat să accept compromisuri. Degeaba. Nu ajută la absolut nimic. Acum sunt liberă, nu singură. Așa mă consider. Cât despre Daniela Roba, nu mă pot gândi decât ca e o femeie tânără, mamă… tin pumnii să-și revină, desi nu sunt sigură că se va recupera vreodată complet. Poate fizic o va face, dar rănile lăsate în psihicul, în sufletul ei nu cred ca se pot șterge vreodată…”, a scris Magda Vasiliu pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că Dana Roba a fost mutilată cu ciocanul, chiar de soțul ei, luni dimineață. Vedeta se află la spital, în stare foarte gravă.

Vezi și – Ce se întâmplă cu Dana Roba, decizia luată de medici. Soțul vedetei, gest șocant, cum vrea să scape de închisoare

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
7.1 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *