Oana Roman a răbufnit. Acuzații grele la adresa fostului soț și a surorii ei, Catinca: “M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele”

Oana Roman a porit un război împotriva fostului soț, Marius Elisei și a surorii ei, Catinca
Oana Roman a răbufnit. Acuzații grele la adresa fostului soț și a surorii ei, Catinca: “M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele”

Oana Roman continuă atacurile asupra fostului soț și a surorii sale. După ce Marius Elisei a spus că acuzațiile fostei sale soții sunt nefondate și că, de fapt, el ar ține permanent legătra cu fiica sa, Oana Roman a ținut să îl contrazică și spune că are probe pentru tot ceea ce a afirmat. În privința Catincăi Roman, Oana susține că are înregistrări audio care demonstrează că sora ei a mințit când a spus că își vizitează mama.

Oana Roman a răbufnit. Acuzații grele la adresa fostului soț și a surorii ei

Războiul a început după ce Oana Roman a postat pe Instagram un mesaj în care a făcut dezvăluiri incediare despre Marius Elisei și Catinca Roman. Pe fostul ei soț, Oana l-a acuzat că după ce s-au despărțit își neglijează fiica și că nu contribuie deloc din punct de vedere financiar la creșterea ei.

Întreaga poveste o puteți citi în articolul „Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”

Contactat ieri de o publicație, Marius Elisei a declarat că vorbele Oanei sunt neadevărate și că, de fapt, el ar ține legătura cu fiica lor telefonic. Totodată, el ținut să precizeze că nu este de acord cu modul Oanei de expune problemele lor public.

Răspunsul lui Marius Elisei pentru fosta lui soție îl puteți citi în materialul : „Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman: “Mă bufnește și râsul”. Vedeta l-a acuzat că nu contribuie cu nimic la creșterea fetiței lor

Oana Roman i-a dat însă o replică la replică fostului ei soț și declară că fiecare afirmație a sa poate fi probată cu dovezi. Vedeta susține în continuare că fostul soț nu se achită de obligațiile de părinte și nu contribuie cu nimic la creșterea Isabelei.

„Dacă îl bufnește râsul să o luăm pas cu pas. Eu am declarat că el mi-a spus mie că până se stabilizează nu are timp să se vadă cu ea, să o ia sau să o ducă la școală și nu are bani să contribuie la creșterea ei. Lucru pe care el nu l-a contrazis. A declarat că vorbesc des la telefon, dar asta nu înseamnă că se implică în vreun fel în creșterea ei.”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.

„Aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală”

Mai mult, Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nici în timpul relației lor bărbatul nu se implica prea mult în creșterea și educarea micuței.

„Deci, nu mă contrazice, dar dacă tot îl bufnește râsul, eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la afterschool, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Iza, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala.

Dacă tot îl bufnește râsul în felul acesta, aș vrea și eu să știu, pentru că eu nu spun niciodată lucruri neadevărate, pentru care nu am ceva în spate, adică niște probe și așa mai departe. De asemenea, aceste lucruri sunt știute, pentru că oamenii văd cine o duce pe Iza la școală, cine o ia de la afterschool, cine se duce cu ea la activități și mai ales, oamenii știu cine plătește facturile peste tot. Deci să nu îl mai bufnească râsul atât, pentru că eu chiar cred că nu este cazul și ar fi bine măcar să își vadă de ale lui și să nu mai dea declarații de tipul ăsta, când se știe realmente cu musca pe căciulă.”, mai precizat vedeta.

Oana Roman: „M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui”

Totodată, Oana Roman a i-a oferit un răspuns și Catincăi Roman. În mesajul inițial vedeta a dezvăluit că sora sa i-a transmis că nu dorește să își mai vadă mama. În replică, aceasta a afirmat că ultimul an a fost unul foarte dificil pentru ea, întrucât i-a murit tatăl. Ulterior, Oana Roman a afirmat că realitatea este cu totul alta față de cea prezentată de sora ei și că deține înregistrarea audio care o contrazice.

„Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele. Citez „Nu am fost la maică mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită”. Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.”, a spus Oana Roman.

Catinca Roman: „Oana trece printr-o situație foarte grea în acest moment”

Catinca Roman susține că sora ei trece prin clipe dificile și din acest motiv face aceste afirmații.

„Ideea este că eu nu am de gând să dau curs acestei discuții. Pentru mine familia a fost foarte importantă întotdeauna, cred că îmi cunoașteți istoricul. Eu pe mama o iubesc și o respect. Am fost la ea și o să mă duc în continuare la ea. În rest, eu cred că Oana trece printr-o situație foarte grea în acest moment și îmmi pare rău pentru ea. Eu în continuare țin la ea, indiferent de ce declară și de cum se poartă”, a declarat Catinca Roman, potrivi sursei citate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *