Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „Mă duc la ea aproape în fiecare zi” VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman: ”Sunt zile și zile”

Mioara Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă, însă fiica ei, Oana Roman, i-a fost alături în fiecare clipă. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este starea de sănătate a mamei sale, care se află în momentul de față într-o clinică unde primește toată îngrijirea necesară. De asemenea, influencerița a punctat că nu primește ajutor de la alte persoane, făcând singură absolut tot.

Oana Roman, dezvăluiri despre starea Mioarei Roman

Oana Roman se ocupă de mama ei, având grijă să nu îi lipsească nimic. Vedeta s-a asigurat că Mioara Roman este internată într-o clinică unde are parte de toată îngrijirea necesară, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătățit în ultima perioadă, după cum ne-a dezvăluit chiar fiica sa:

“Mama este foarte bine. Eu mă duc la ea aproape în fiecare zi, este într-un loc absolut extraordinar, unde a făcut o recuperare incredibilă după operația la șold pe care a avut-o. Merge bine, nu foarte mult, dar merge bine, se mișcă. A ajuns la o ședință de kineto și fizio să stea cam 2 ore, ceea ce este foarte bine. Acolo este bine, are foarte multe activități, are coafor, manichiură, pedichiură, bibliotecă, cafenea.

Au sală de socializare, au restaurant, vara au curte, lac și așa mai departe, fiindcă este la Snagov. Ea este foarte bine. Evident că la orice om care are atât de multe probleme cum are ea, sunt zile și zile când nu e așa de bine sau nu e atât de în formă. Și noi avem zile în care nu suntem neapărat în formă, dar, per total, este foarte bine, are un tonus foarte bun, este foarte bine îngrijită și aceste lucruri, acasă, din păcate, eu nu aș fi putut să le fac atât de bine cum se fac acolo.”

O să o viziteze pe mama ei de Crăciun

De asemenea, Oana Roman o să meargă în vizită la mama ei, de Crăciun. Ea are grijă să își vadă mama aproape în fiecare zi. Mai mult, ea o să petreacă sărbătorile alături de fiica ei, acasă, căci Iza nu și-a dorit să plece altundeva:

“De Crăciun o să stăm acasă, Isa și-a dorit foarte mult să stăm acasă, să vină Moșul acasă. O să merg și la mama, evident. O să avem acolo o masă de Crăciun, probabil că în timpul zilei. Seara o să stau acasă cu Isa, poate că o să vină câțiva prieteni pe la noi, îl așteptăm pe Moșul, facem o masă și stăm în familie.”

Imaginea emotionanta postata de Oana Roman
Oana Roman, alături de fiica și de mama ei

Ce surpriză i-a făcut fiica ei

Influencerița ne-a mărturisit că fiica ei și-a făcut scrisoarea pentru Moș Crăciun, însă nu a uitat să își menționeze mama. Pe lângă faptul că și-a dorit o trotinetă, culori și pensule pentru pictură, Isabela speră ca Moș Crăciun să îi aducă Oanei Roman o pereche de cercei:

“Ea a făcut o scrisoare pentru Moș Crăciun, a cerut lucruri absolut banale, nu este un copil care are cerințe nebunești. A cerut o trotinetă pentru că acum poate să meargă pe trotinetă doar cu două roti, a cerut niște pensule și niște culori speciale, ea face pictură și are nevoie pentru de niște instrumente mai profesioniste, niște pânze pe care să picteze, lucruri de genul acesta. Și a cerut Moșului pentru mine un cadou. Anul trecut am primit o pereche de cercei pe care i-am iubit foarte mult, dar s-au pierdut. Ea, anul acesta, în scrisoarea lui Moș Crăciun, a zis că își dorește să îmi aducă acei cercei înapoi.”

“Am obosit puțin”

Când vine vorba despre ce își dorește de Crăciun, Oana Roman ne-a mărturisit că ar renunța la orice vacanță sau cadou pentru câteva clipe de liniște. Aceasta a punctat că are numeroase responsabilități, astfel că oboseala își spune cuvântul:

“Să știi că am scris și pe Instagram zilele trecute, m-a întrebat o prietenă ce îmi doresc. Am zis că îmi doresc liniște. Să îmi dea Dumnezeu, dacă s-ar putea, să facă o minune, să îmi dea o perioadă de liniște, în care să nu am nicio grijă, nicio spaimă, nicio frică, nicio responsabilitate. Măcar o săptămână să pot să am liniște totală. Am obosit puțin. Aș da orice cadou, orice vacanță pentru o perioadă în care să mă culc seara și să știu că a doua zi pot să îmi permit să stau liniștită și să nu am nimic care să îmi provoace o stare de neliniște.”

“Eu fac singură tot”

Întrebată dacă o ajută cineva cu privire la îngrijirea mamei sale, Oana Roman a explicat că face singură tot. Vedeta se confruntă cu presiunea, având grijă de Mioara Roman, de fiica ei, Isa, dar și de carieră și diverse proiecte:

“Nimeni, eu fac singură tot. E foarte multă presiune, la un moment dat am perioade în care simt că am obosit și că nu mai pot, încerc să mă echilibrez pentru că mă duc și fac și pentru mine lucruri. Mă duc la cosmetică, fac proceduri, fac masaj, mă duc la coafor, la manichiură. Încerc să găsesc și echilibru, să fie și momente în timpul zilei, măcar o oră, în care să pot să mă concentrez doar pe mine.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.9 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *