Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după 10 ani de relație: „Mă simt eliberată de o foarte mare povară”. Motivele care au dus la separare

Oana Roman: „Ultimul an a fost foarte greu”

Scris de: Daoud Andra

27 Jan. 2023

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, iar de data aceasta decizia pare să fie una definitivă. După 10 ani de relație, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după ce bărbatul a plecat de acasă, Oana a făcut o mărturisire emoționantă pe Instagram și le-a dezvăluit fanilor ei de ce a luat decizia separării.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei au pus punct relației, după mai bine de un deceniu. Cei doi au fost căsătoriți și au divorțat în anul 2021, dar după câteva luni s-au împăcat și au reluat relația, însă nu s-au recăsătorit. Oana și partenerul ei au împreună o fetiță, care acum a rămas în grija mamei ei, după ce bărbatul s-a mutat de acasă.

Așa cum face în multe ocazii, Oana Roman a decis să fie sinceră cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale și a vorbit despre separarea de tatăl fetiței ei. Fiica lui Petre Roman a explicat că relația nu mai mergea de ceva timp și că, inevitabil, s-a ajuns la despărțire.

Citește și: Oana Roman, în lacrimi în fața fanilor. “Mulți ați observat că sunt mai tristă în ultima vreme”. Ce dezvăluire le-a făcut vedeta

„Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

„Ultimul an a fost foarte greu”

Vedeta a spus că ea și fostul partener au discutat de multă vreme despre separare, dar el a luat decizia mai devreme decât se aștepta ea. Bărbatul a plecat deja de acasă, iar fiica lui Petre Roman a rămas să se ocupe în continuare de toate treburile, după cum a spus chiar ea.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”.

Citește și: Anunțul făcut de Oana Roman după 10 ani de relație cu Marius Elisei: „Să spun și eu adevărul meu”. Mulți au rămas surprinși

Oana Roman a mai spus că lucrurile nu mai mergeau bine de ceva timp în relația lor și că de aproximativ un an nu mai exista înțelegere.

„Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează”.

Marius Elisei a confirmat despărțirea

La rândul său, fostul iubit al Oanei Roman a confirmat că nu mai formează un cuplu cu aceasta. El a spus că nu își mai dorește să aibă legătură cu mama fiicei sale și că unele lucruri trebuie să rămână între ei, nu afișate în spațiul public.

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public.”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *