Părintele Calistrat reacționează dur la adresa Anamariei Prodan: “Ai dat divorț, lasă omul în pace!”

"Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există"
Părintele Calistrat reacționează dur la adresa Anamariei Prodan: “Ai dat divorț, lasă omul în pace!”

Părintele Calistrat reacționează la adresa Anamariei Prodan, după ce în mediul online au apărut imaginile cu conflictul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Ulterior, impresara a făcut acuzații dure, după ce a ieșit din secția de poliție.

Părintele Calistrat reacționează dur la adresa Anamariei Prodan. Ce o îndeamnă preotul

Preotul Calistrat este de părere că ieșirea nervoasă a Anamariei Prodan nu-i face cinste mamei sale, regretata Ionela Prodan, scrie cancan.ro. De asemenea, acesta consideră că Anamaria Prodan se comportă ca un adolescent neîmplinit făcând crize de isterie. Părintele Calistrat o îndeamnă pe Anamaria Prodan să își vadă de treaba ei, iar Bebeto să nu simtă distanța dintre părinți. El are nevoie să crească frumos.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus părintele Calistrat.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a terminat la poliție

Vineri seară a avut loc un scandal de proporții între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au lovit reciproc după ce antrenorul a intrat în casa impresarei pentru a-l vedea pe fiul lor. După scandal, cu toții au ajuns la poliție pentru a depune plângeri.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu dosare penale: unul pe numele impresarei, două pe numele antrenorului, care l-ar fi lovit și pe finul Anamariei Prodan. Pe numele amândurora a fost emis și un ordin de restricție. Astfel că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai pot apropia unul de celălalt.

“Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră, nu mai ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrități. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama că au greșit că nu au luat prima dată măsuri”, este o parte din declarația Anamariei Prodan după ieșirea din secția de poliție.

Anamaria Prodan a luat decizia să nu mai continue scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a publicat duminică o fotografie cu întreaga familie, inclusiv Luca și Laurențiu Reghecampf, în descrierea căreia a anunțat ce decizie a luat. Se pare că de acum înainte nu va mai da nicio declarație cu privire la divorțul de antrenor. Avocații lor încearcă să încheie procesul de divorț cât mai repede.

5.6 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.