Părintele Visarion, despre soția sa: „Are 40 de ani, dar arată ca de 18”. Declarațiile surprinzătoare ale duhovnicului

Cum arată soția lui Visarion Alexa
Părintele Visarion, despre soția sa: „Are 40 de ani, dar arată ca de 18”. Declarațiile surprinzătoare ale duhovnicului

Părintele Visarion Alexa, aflat în prezent în mijlocul unui scandal de proporții, după ce mai multe femei au depus plângere împotriva lui, a făcut declarații scandaloase în 2019. Atunci avea doar trei copii, mai exact trei fetițe, însă el a susținut că lumea ar putea spune că are patru, căci soția lui arată ca o puștoaică de 18 ani.

Părintele Visarion, despre soția sa: „Soția mea are 40 de ani, dar arată ca o puștoaică de 18”

Părintele Visarion Alexa a fost invitat în 2019 să vorbească unui public tânăr, în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, la Iași. Potrivit click.ro, prelegerea preotului s-a numit „Curs de supraviețuire urbană”. Încă de la începutul evenimentului, preotul Visarion Alexa a scăpat o declarație scandaloasă care a ajuns în vizorul oamenilor abia acum. În prezent, preotul este acuzat de mai multe femei că le-a agresat și hărțuit sexual de-a lungul timpului.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a spus părintele Visarion Alexa în 2019.

Soția preotului Visarion Alexa
Soția preotului Visarion Alexa. au patru copii împreună

Îndemnul preotului Visarion, în 2019: “Nu vă spovediți la oricine, la orice preot!”

În cadrul aceleiași întâlniri din 2019, preotul Visarion Alexa le-a dat un sfat celor prezenți la eveniment. Acesta a susținut că nu e bine să se spovedească la orice preot, ci să caute unul blând și înțelegător.

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, spunea Visarion Alexa.

Visarion Alexa, acuzat de agresiune și hărțuire sexuală

Scandalul a început în urmă cu câteva săptămâni, după ce o femeie a depus plângere împotriva lui Visarion Alexa. Aceasta l-a acuzat de agresiune sexuală. Preotul a fost reținut timp de câteva ore, ulterior procurorii au decis să fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Deși procurorii au contestat decizia instanței și au cerut din nou arestarea lui, judecătorii au respins cererea. Decizia de control judiciar este definitivă.

Visarion Alexa a recunoscut fapta de care este acuzat, însă nu a vrut să dea detalii, la sfatul avocatului său.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
5.6 187 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *