Pasiunea nebănuită a lui Micutzu. „Încă rămâne o mare iubire”. Ce le-a dezvăluit actorul de stand-up comedy fanilor. VIDEO EXCLUSIV

Actorul Cosmin Nedelcu e cunoscut publicului sub numele Micutzu

Pe Cosmin Nedelcu alias Micutzu lumea îl știe din spectacolele de stand-up comedy, dar și din filmele și din serialele de comedie din România. Cu toate acestea, Micutzu este mai mult de atât, este un actor complex care a debutat și în spectacole de teatru. Cosmin Nedelcu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că puțină lume știe despre el că marea lui iubire este și va rămâne teatru, însă, din păcate, este conștient de faptul că nu se va afla prea curând în distribuția vreunul spectacol.

Ce studii are Micutzu

Absolvent al UNATC-ului, Micutzu și-a dat licența pe scena teatrului, nu într-un film de lungmetraj, iar asta pentru că din timpul facultății s-a simțit mai atras „de scândură” decât de camerele de filmat.

„N-am mai jucat teatru pentru că am pus punct la un moment dat când a trebuit să mă ocup de stand-up comedy și am ales stand-up-ul în detrimetrul teatrului. Deocamdată mă axez pe stand-up și film. Teatru deocamdată nu”, a povestit Cosmin Nedelcu pentru EGO.ro.

Chiar dacă printr-o minune ar găsi timp, între filmări, podcast, show-urile de stand-up comedy, Micutzu ne-a mărturisit că nu s-ar încumeta să accepte propunerea de a juca într-o piesă de teatru, iar asta pentru că au trecut destul de mulți ani de când nu a mai acceptat vreun spectacol și consideră că și-a ieșit din mână.

„Întotdeauna mi-a plăcut teatrul și încă rămâne o mare iubire profesională, doar că e nevoie, cred eu, de foarte mult exercițiu și de foarte multe lucruri pe care trebuie să le recuperez pentru că le-am pierdut în timpul anilor”, a mai povestit actorul, completând însă că i-ar plăcea să apară în fața publicului și într-o altă ipostază, cum ar fi un film de groază sau psihologic.

„Oricând într-un film de groază”.

„Eu sunt un om serios”

Până la un film de groază sau la o piesă de teatru, Micutzu poate fi urmărit în filmul „Teambuilding”, o comedie românească care rulează acum în cinematografele din toată țara. Cosmin Nedelcu interpretează un personaj destul de morocănos, într-un real contrast cu cel pe care îl vedem în show-urile de comedie.

„Probabil pentru că eu sunt un om serios. Așa fac și stand-up, fac serios, eu așa tratez viața, într-un mod serios și câteodată se întâmplă să fac și mișto-uri”, ne-a declarat Micutzu despre rolul din filmul „Teambuilding”.

De altfel, ultimele proiectele ale actorului l-au adus în fața publicului într-o ipostază cu totul diferită față de imaginea pe care cei de acasă o aveau despre el.

„De data asta chiar este un personaj, de fapt și în „Copacul dorințelor” a fost un personaj care nu avea legătură cu mine, dar și aici pot vedea oamenii un personaj efectiv, nu Micutzu din reclame sau Micutzu din stand-up-uri”, a mai completat actorul.

Marea pasiune a actorului stand-up comedy Micutzu
Micutzu joacă în Teambuilding

„Am avut mai multe roluri”

În film, Micutzu nu a interpretat doar personajul Horia, liderul unui departament de call-center, ci l-a ajutat pe Matei Dima, personajul principal și producătorul lungmetrajului, în realizarea filmului.

„Slavă Domnului, în momentul în care ai o minte sănătoasă te debarasezi de personaje sau de ce ai făcut într-o anumită perioadă la filmări și revii la cine ești tu. Într-adevăr pe perioada filmărilor am fost foarte implicat regizoral și din punct de vedere al producție și am avut mai multe roluri, ceea ce înseamnă că am uitat de mine personal un pic, dar m-am readus la mine după terminarea filmările”, a mai povestit Micutzu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *