Patrick Mouratoglou, mesaj impresionant pentru Simona Halep. Ce i-a scris antrenorul chiar de ziua ei

Simona Halep a împlinit 31 de ani

Simona Halep și-a sărbătorit marți ziua de naștere! Celebra sportivă a împlinit vârsta de 31 de ani, iar pe rețelele de socializare a primit o mulțime de urări. Antrenorul Patrick Mouratoglou a scris un mesaj impresionant pentru Simona Halep.

Patrick Mouratoglou, mesaj impresionant pentru Simona Halep

Simona Halep a împlinit 31 de ani. Sportiva a distribuit pe rețelele de socializare mai multe mesaje pe care le-a primit din partea apropiaților. Printre cei care i-au scris s-a numărat și antrenorul Patrick Mouratoglou, care a postat și o fotografie cu ea alături de mesajul impresionant.

„La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”, a scris Patrick Mouratoglou pe pagina lui de Instagram.

Patrick Mouratoglou, mesaj impresionant pentru Simona Halep
Patrick Mouratoglou, mesaj impresionant pentru Simona Halep

Simona Halep, cadou impresionant de ziua ei

Marți Simona Halep a fost la salonul de înfrumusețare unde își vopsește întotdeauna părul. Sportiva s-a aranjat, apoi a plecat să își facă un cadou. Simona Halep s-a pozat ulterior cu o mașină roșie decapotabilă, nou-nouță. A ieșit cu ea de la reprezentanța auto, pregătită probabil pentru a se plimba cu noul ei autoturism.

Simona Halep și-a cumpărat o nouă mașină
Simona Halep și-a cumpărat o nouă mașină

Simona Halep, surpriză din partea apropiaților

Spre seară, Simona Halep s-a fotografiat alături de persoane apropiate și, ulterior, a fost filmată în timp ce sufla în lumânări, un 3 și un 1. Cu zâmbetul pe buze, sportiva și-a pus o dorință și le-a stins.

Simona Halep, zi de naștere
Simona Halep, zi de naștere

Simona Halep, schimbare după schimbare în ultima vreme

Simona Halep pare să facă schimbare după schimbare. Dacă la începutul lunii septembrie a divorțat de Toni Iuruc, ulterior a suferit o operație de rinoplastie. După ce bandajele i-au fost scoase, sportiva a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează tot mai des fotografii cu ea. Având mai mult timp liber, Simona Halep s-a pozat mai des alături de prieteni prin București.

Nu va mai juca în niciun turneu anul acesta: „Ne vedem în 2023”

Din cauza operației de la nas, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu anul acesta. Recuperarea de după operație poate dura câteva luni, astfel că sportiva are nevoie de odihnă.

„În acest moment nu mă gândesc la altceva decât la recuperare! Ceea ce este sigur e că nu voi mai fi aptă să joc la vreun turneu oficial în 2022. Sezonul meu s-a încheiat, 2022 a fost un an interesant, cu de toate! Ne vedem în 2023 pe terenul de tenis! Simt că mai am multe de arătat pe teren și câteva obiective”, a scris Simona Halep pe Facebook.

7.5 53 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.