Pe ce își cheltuiește pensia Marina Voica, la 85 de ani. Solista are un mare viciu: ”Tot cumpăr și iar cumpăr!” EXCLUSIV

Nu mai are loc de pantofi și de rochii în vila ei din Breaza: ”Mai îmi trebuie o casă!”

Marina Voica a fost, de departe, una dintre cele mai frumoase și mai elegante soliste de muzică ușoară din anii comunismului. Și acum, la vârsta de 85 de ani, rafinata doamnă și-a păstrat cochetăria, dar și talia de invidiat. Încă poartă rochiile din anii de studenție, ce-i drept, un pic adaptate vremurilor. Marina susține, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, din cauza dependenței de cumpărături, casa ei din Breaza a devenit brusc neîncăpătoare.

Poartă și acum hainele din anii de studenție

Marea artistă nu renunță la scenă. Ba, mai mult, la cei 85 de ani ai săi, continuă să cânte și să danseze cu o energie de invidiat, sfidând trecerea timpului. Și nu o s-o vedeți prea des îmbrăcată la fel sau încălțată cu aceiași pantofi, având acasă o impresionantă colecție de ținute de scenă. Multe dintre haine sunt chiar de la debutul muzical, de acum 50 de ani. Marina Voica nu se îndură să le ofere cuiva. Le păstrează cu sfințenie, pentru că fiecare rochie îi amintește de vreun spectacol sau de un eveniment de suflet.

Ea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre marea pasiune pentru shopping, la care recunoaște că nu poate renunța chiar dacă nu mai are loc în casă de haine și de pantofi. Evident, mare parte din pensia artistei se duce pe cumpărături:

Pe ce isi cheltuieste Marina Voica pensia
Marina Voica este pasionată de shopping

”Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii. Casa din Breaza unde locuiesc e cam micuță acum pentru mine, mă refer că n-am unde să mai depozitez lucrurile. M-am mutat aici dintr-un apartament foarte mare din București, multe dintre lucruri, mai ales mobila masivă, le-am lăsat acolo. Când am decis să mă mut aici, la Breaza, m-am socotit că îmi vor ajunge o baie, sufragerie, un dormitor mare, o terasă foarte frumoasă și curtea. Am zis că mi-ar ajunge casa, dar uite că nu-mi mai ajunge”, ne-a declarat Marina Voica, în exclusivitate pentru Ego.ro

Pe ce isi cheltuieste Marina Voica pensia
Marina Voica, în tinerețe

Nu ține la etichetă. Se pozează și fără pic de machiaj: ”Așa sunt eu!”

Artista nu ține neapărat la etichetă, precum alte artiste. Deși, în multe dintre fotografiile ei postate pe Facebook, solista Marina Voica apare machiată și îmbrăcată elegant, ca de revistă, iată că ea mai strecoară și imagini în care apare fără pic de machiaj și poartă un banal trening: ”Uneori nu mă machiez. Așa cum m-ați văzut, nemachiată, în poză, așa sunt eu. A venit domnul doctor în vizită și nu m-am mai machiat”, ne-a mai mărturisit Marina Voica.

 

8.6 236 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.