Plantele care elimină energia negativă din casă. Te feresc de necazuri

Află care sunt plantele norocoase care elimină ghinionul din casa ta.
Plantele care elimină energia negativă din casă. Te feresc de necazuri

Plantele care elimină energia negativă din casă și atrag norocul. Folosește aceste plante cu proprietăți speciale pentru a elimina vibrațiile rele din casa ta.

Daca vrei ca interiorul casei tale sau biroul sa fie libere de vibrații negative, acest articol este special pentru tine. Vom povesti mai multe despre trei plante ușor de întreținut, care sunt capabile să alunge energiile rele din casă. Se spune despre ele că te feresc de necazuri și că atrag norocul.

Plantele care elimină energia negativă din casă

Plantele care elimină energia negativă din casă

Cactusul

Cactușii se numără printre plantele care atrag norocul și îndepărtează energiile rele din interiorul casei. Se spune că orice cactus are acest potențial, dar planta suculentă Echeveria se numără printre favoritele Feng Shui. Această plantă este renumită pentru aspectul ei unic, pentru florile vii și cerințele minime de îngrijire. Frumusețea ei și culorile vibrante o fac să se numere printre opțiunile favorite pentru amenajările moderne.

Dar un alt fapt interesant despre aceasta este că e cunoscută sub numele de plantă norocoasă. În mod firesc, toate plantele ne aduc prospețime și vibrații pozitive. Dar se crede că unele dintre acestea aduc mai mult noroc cultivatorilor. Pe lângă frumusețea lor, suculentele sunt una dintre acele plante despre care se crede că aduc noroc și energie pozitivă. Potrivit Feng Shui, dacă le ții în acasă, acestea vor aduce bogăție și prosperitate. Se mai știe că aceste plante atrag elemente pozitive care vor aduce multă fericire în viața ta.

Plantele care elimină energia negativă din casă

Agrimonie

Agrimonia sau turița mare, cum mai este cunoscută este o altă plantă cu proprietăți speciale. Experții în plante spun că agrimonia alungă vibrațiile rele și servește ca o amuletă pentru a atrage curaj și a alunga fricile. Asa că dacă o ții aproape îți va aduce noroc.

În magia populară, se spune că această plantă avea și o întrebuințare magică, pentru a rupe blestemele. Se consideră că poate avea un farmec excelent pentru persoanele care experimentează coșmaruri, garantând un somn odihnitor. Oferă în același timp o energie caldă lucrărilor magice. Această plantă este plantată în mod obișnuit în grădinile din casele cu climă temperată. Agrimonia este o plantă a norocului, un ajutor excepțional pentru a alunga spiritele negative și pentru a purifica aura personală și spirituală.

Plantele care elimină energia negativă din casă

Busuioc

Unii oameni asociază busuiocul cu armonia, stabilitatea și fericirea. De aceea se recomandă ca persoanele cu anxietate sau depresie să aibă busuioc în dormitor. Se spune că absoarbe energia negativă din orice încăpere. Busuiocul trebuie să fie așezat într-un anumit loc din casă pentru a asorbi influențele negative. Potrivit Fen Shui, colțul din stânga sus va fi întotdeauna locul ideal pentru plantele norocoase. Alte zone ale casei potrivite pentru a așeza busuiocul ar fi la intrarea în casă sau pe coridor.

Citește și plante care fac răcoare în casă. Sunt foarte utile dacă nu ai aer condiționat

9.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.