Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Atrag fericirea și bunăstarea

Pune pe lista de cumpărături de Crăciun și aceste plante. Sunt aducătoare de noroc și fericire
Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Atrag fericirea și bunăstarea

Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Dacă vrei să intri în spiritul Crăciunului și te gândești să împodobești bradul și să decorezi toată casa, atunci ar fi bine să iei în considerare sfatul specialiștilor și să nu uiți să ai în perioada sărbătorilor aceste plante care te vor ajuta să atragi bani și abundență în 2023.

Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun

Feng-shui este o metodă de echilibrare, de creare a armoniei în jurul tău, în mediul în care trăiești. Respectarea principiilor acestei vechi arte chinezești ne poate ajuta să dobândim inclusiv bunăstarea și să atragem norocul.

Iar folosirea anumitor plante poate contribui la acest lucru. Și pentru că tot se apropie Crăciunul, experții ne recomandă să avem în această perioadă trei plante care sunt aducătoare de fericire și bunăstare.

Așadar, pe lângă bradul maiestuos împodobit cu ghirlande, beteală și luminițe, ar fi bine să avem în locuințe măcar una dintre plantele enumerate mai jos.

Plante care atrag abundența

Crăciunița

Potrivit experților Feng shui, crăciunița, steaua crăciunului sau poinsettia, originară din Mexic, este un simbol al purității și al abundenței. Culoarea ei roșie este legată de energia chi, bani, bogăție și prosperitate.

Deoarece s-a născut în sezonul rece, strămoșii o asociau cu puterea în vremuri de penurie.

Este recomandat să așezi crăciunița la intrarea în casă, lângă ușă, astfel încât să vă protejeze de vibrațiile negative și să permită abundenței să domnească în casa voastră.

Holly

Această plantă ciudată, cu frunze verzi și fructe roșii, este legată de magie, deoarece în antichitate se credea că alungă spiritele rele. De aceea, există mii de mituri în jurul puterilor sale de Crăciun.

Este recomandat să așezi o coroniță de agrișe la intrare pentru a preveni pătrunderea vibrațiilor negative și a invidiei, asigurând prosperitate în casa voastră.

Vâsc

Nu în ultimul rând, vâscul este o altă plantă de Crăciun indispensabilă pentru casa ta în această perioadă. Potrivit unei tradiții mult răspândite (în special în țările anglo-saxone) cei care se sărută de Crăciun sub o ramură de vâsc vor avea bucurie și fericire.

La fel ca și holly, vâscul este înconjurat de magie, credință, speranță și prosperitate. Unele culturi îl folosesc de ani de zile ca parte a ritualurilor de purificare și ca remediu pentru casă.

Feng shui consideră că vâscul, care crește de obicei în vârful stejarilor, trebuie să rămână la înălțime, așa că este ideal pentru a decora intrarea casei tale de Crăciun, pentru a atrage abundența în 2023.

Citește și: „Pune aceste plante la intrarea în casă și vei fi ferit mereu de necazuri și invidie. Vor aduce prosperitate

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
9 62 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.