Planul de pensionare pe care îl au Monica Anghel și gașca ei de prietene. „Să fim undeva pe o plajă în Panama, să stăm la soare și să ne bucurăm una de celalaltă” VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel: „Să intrăm în apă, să înotăm cu delfinii, să înotăm cu broscuțele”

Monica Anghel și-a început cariera pe când avea doar 14 ani, atunci când a câștigat locul I la un important Festival de muzică ușoară din București. De atunci a luat o sumedenie de trofee, piesele ei au devenit hit-uri și s-a aventurat și industria cinematografică și de televiziune din România. Deși are doar 51 de ani, artista s-a gândit deja la un plan de pensionare, care nu sună deloc rău. Monica a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că își dorește ca la un moment dat să se retragă pe o insulă alături de gașca ei de prietene.

Monica Anghel are planuri mari la pensie

Extrem de sociabilă, Monica Anghel a reușit de-a lungul vieții să se înconjoare de persoane care să rămână alături de ea indiferent de situație. Cu o parte dintre prietenele ei am întâlnit-o la evenimentul „Soirees de la Mode”, organizat de Alin Gălățescu în fiecare an, acolo unde a intrat în postura de fotomodel.

„Acum ne-a îmbrăcat Cera Mihăilescu, prietena noastră și creatoarea de modă pe care noi o adorăm. Ea ne-a creat aceste ținute pentru personalitatea fiecăreia dintre noi. Este un tribut adus marelui creator Valentino și Cera, din câte văd eu la această prezentare, este singura care a fost atât de îndrăzneață, lucru care mă bucură extraordinar de tare. Iată că, nu întâmplător a ales să-i fie aproape prietenele de suflet pentru că noi, realmente ne completăm așa una cu cealaltă și asta mi se pare extraordinar”, ne-a spus Monica Anghel despre prietenele ei.

De altfel, Ani Crețu, Codruța Sanfira, Alina Tenovici și Cera Mihăilescu fac parte de ani buni din viața artistei, așa că Monica se vede îmbătrânit împreună și nu oricum, ci într-o vacanță permanentă.

„Așa m-a văzut Cera în seara asta. Fiecare dintre noi, în momentul în care am probat ținuta, am fost realimente confidente cu ținuta. Vreau să-i mulțumesc încă o dată pentru că a avut încredere în mine, pentru că realmente mă face să mă simt ca o regină de fiecare dată când mă îmbracă ea și sper din toată inima această echipă pe care am format-o, noi toate femeile astea minunate, să rămână așa unită și peste ani și când o să fim noi bătrâne, bătrâne, să fim undeva pe o plajă în Panama, m-am hotărât, să stăm pe plajă, la soare, și să ne bucurăm una de cealaltă. Să bem câte un cocktail, să intrăm în apă, să înotăm cu delfinii, să înotăm cu broscuțele și să ne bucurăm de copiii noștri care o să înoate și ei alături de noi”, a mai povestit Monica Anghel pentru EGO.ro.

Monica Anghel
Monica Anghel a îmbrăcat o ținută specială, creată de prietena ei

„E Diva noastră cu diamante”

La rândul ei, Cera Mihăilescu nu concepe să aibă prezentare de modă în care Monica Anghel să nu fie invitată și chiar de multe ori să fie și „mireasa” colecției. Așa s-a întâmplat și la evenimentul de săptămâna aceasta când întreaga colecție a pornit de la rochia special făcută pentru Monica.

„Valentino m-a inspirat maxim, deși nu îmi place Valentino, absolut deloc, dar mai mult și mai mult m-au inspirat ele și viața asta pe care vreau să o fac roz de aici înainte. Să fie totul roz, să fim fericite, să fie totul mișto. Ele sunt oricum superbe. Am vrut să fac din fiecare un personaj. Toate au câte ceva anume: păpușa Barbie, doamna sexy, doamna cu trandafir tip Valentino și Diva noastră cu diamante. Îmi place să îndrăznesc mai mult prin artă”, a completat și Cera Mihăilescu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.