Porecla uluitoare primită de Meghan Markle la palat. Angajații au început să-i spună așa, după ce au remarcat obsesia ei

Meghan Markle a primit porecle uluitoare la palat, din cauza caracterului dificil.
Porecla uluitoare primită de Meghan Markle la palat. Angajații au început să-i spună așa, după ce au remarcat obsesia ei

Deși a fost de scurtă durată, șederea lui Meghan Markle la palat a provocat foarte multă tensiune. Mai multe dezvăluiri ale angajaților se regăsesc în al doilea extras din noua carte a corespondentului regal Valentine Low. Se pare că după ce i-au remarcat obsesia pentru bani și faimă, angajații palatului i-au găsit o poreclă deloc măgulitoare ducesei de Sussex.

Porecla uluitoare pe carea primit-o Meghan Markle la palat

Lucrurile s-au înrăutățit atât de rău între Prințul Harry, Meghan Markle și personalul lor regal, încât aceștia au numit-o „sociopat narcisist”.

De asemenea, mai mulți foști angajați au venit chiar și cu porecle pentru ei înșiși. Aceștia s-au autointitulat „Clubul supraviețuitorilor membrilor Sussex”. Din acest grup au făcut parte secretarul privat Sam Cohen, șefa de comunicații Sara Latham și asistentul secretar de presă Marnie Gaffney.

Conform dezvăluirilor din cărți, personalul a detaliat presupusa hărțuire comisă de Meghan. Deși atât Meghan cât și Harry au negat cu insistență faptele, se pare că aceștia ar fi lăsat angajații „tremurând de frică”. Meghan Markle ar fi țipat deseori la angajații palatului.

O altă parte a problemei din presupusa confruntare cu Meghan, potrivit unei surse, a fost reprezentată de comportamentul gentul și civilizat al personalului de la palat. Se pare că aceștia au dorit să îi facă acomodarea cât mai ușoară, dar nu au reușit.

S-a scris că Meghan a avut o relație proastă și cu Edward Young, secretarul privat al reginei de atunci și cu Clive Alderton, secretarul privat al lui Charles.

Porecla uluitoare pe carea primit-o Meghan Markle la palat
Meghan Markle

Meghan a avut o relație proastă cu angajații palatului

„Pe măsură ce lucrurile au început să meargă prost”, i-a spus o sursă biografului regal Robert Lacey, „Meghan a ajuns să-l perceapă pe Young ca pe o figură inflexibilă, birocratică”. Astfel ar fi rezumat tot ce era în neregulă cu mentalitatea Palatului Buckingham, iar sentimentul a fost reciproc. Lui Young nu i-a plăcut stilul de comportament adoptat de Meghan.

Într-o nouă biografie despre Meghan Markle, personalul de la Palatul Buckingham se pare că i-au atribuit și alte porecle fostei ducese. Aceasta ar fi fost numită și „Ducesa dificilă”, din cauza caracterului său.

S-a mai susținut că Markle a fost un partener dominant în relația cu Harry, după cum au raportat mai multe publicații. În acest context, au rămas celebre anumite vorbe care ar fi fost spuse de Prințul Harry „Ceea ce vrea Meghan, Meghan obține”.

Aceste întâmplări n-au fost pe placul personalului care, conform rapoartelor de încredere, a început să folosească porecle destul de nemăgulitoare pentru ea la câteva săptămâni de la sosirea ei. „Me-Gain”, „Ducesa dificilă” și chiar „Di Lite”, ar fi câteva dintre poreclele atribuite.

După decizia de a renunța la îndatoririle rgale și a părăsi Anglia, chiar și fanii ducilor de Sussex s-au împărțit în mai multe tabere. Unii au dezaprobat complet decizia acestora, considerând că Meghan a avut o influență negativă asupra prințului. Astfel că pe rețelele de socializare au apărut diverse conturi „anti-Meghan”. „Megxiteers” sau „anti-fani” Meghan sunt doar câteva exemple ale acestor comunități.

Citește și s-a aflat totul despre derapajele lui Meghan Markle. De ce a fost, de fapt, respinsă de familia regală

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6.5 80 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *