Răzvan Popescu de la Radio ZU a slăbit 24 de kg, după operație. ”Cine nu m-a plăcut la 130 de kg n-o să mă placă nici la 70”. Reacția incredibilă a nașului Dan Negru EXCLUSIV

Dan Negru:”În sfârșit, frigiderul meu e în siguranță”

Răzvan Popescu, de la Radio Zu, s-a operat în urmă cu două luni, din dorința de a reuși să scape, fără chinuitoarele diete și exerciții fizice, de multele kilograme în plus. Ajunsese la 130 de kilograme când a luat această decizie. Între timp, Răzvan a reușit să dea jos 24 de kilograme și speră să mai scape de încă pe atât. Nu s-a operat de gura lumii, ci pentru a evita gravele probleme de sănătate care intervin din cauza obezității. În exclusivitate pentru Ego.ro, Răzvan Popescu ne-a vorbit despre importanța acestei intervenții chirurgicale.

S-a operat pe 20 iunie: ”De ce am ales să mă operez? Dintr-un soi de disperare, frustrare și neputință”

Pe 20 iunie, Răzvan Popescu a postat pe Facebook un mesaj în care anunța că va intra într-o operație de micșorare a stomacului:

”De ce am ales să mă operez? Dintr-un soi de disperare, frustrare și neputință. Dintr-o panică generată de eventualele probleme de sănătate asociate cu obezitatea. Lupt de când mă știu cu greutatea, am ținut zeci de cure de slăbire, am avut și rezultate spectaculoase, de două ori chiar, dar cum am lăsat garda jos, cum s-au întors kilogramele. E o luptă grea, foarte grea pentru că în zilele noastre mâncarea nu este doar despre a trăi, este un fenomen social”.

După externare, Răzvan a plecat, împreună cu soția lui, în vacanță. Nu a stat locului o clipă, a făcut multă mișcare și e mândru că performanța sa, în kilometri:

”Am încheiat prima lună de după operație cu un tur de forță prin Viena. Telefonul mi-a arătat ca la finalul zilei am făcut aproape 24.000 de pași, echivalentul a 18 kilometri”.

Răzvan și soția lui
Răzvan și soția lui

”Senzația de foame nu mai există și nici poftele”

Cât a slăbit până acum vestitul om de radio? 24 de kilograme. După recentul control medical de rutină, Răzvan Popescu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre majora transformare fizică:

”Senzația de foame nu mai există și nici poftele. De ce? Nu știu. Întreabă un medic. Pot mânca orice, doar că sunt cantități foarte mici, de evitat sucurile, acidulat n-am voie deloc, în principiu operația nu este despre kilogramele date jos, ci despre un ajutor dat organismului, în încercarea de a avea o viață sănătoasă. Încă folosesc hainele pe care le am în șifonier, n-am cumpărat altele. Am și haine pentru 90 de kg, de când țineam diete și slăbeam, deci sunt pregătit”.

”În general, oamenii normali la cap te plac pentru felul în care ești tu, ca om, nu pentru felul în care arăți în oglindă”

Întrebat de reporterii Ego.ro dacă și-a făcut operația și de gura lumii, Răzvan Popescu ne-a oferit un răspuns înțelept:

”Gura lumii te afectează, normal, dar eu n-am făcut-o de gura lumii, dimpotrivă, au fost mai mulți cei care mi-au spus să nu mă operez, decât cei care m-au încurajat să o fac. Este un ajutor în sănătate. Am zis de un milion de ori că grăsimea vine cu multe probleme, iar eu nu mai am 20 de ani. În general, oamenii normali la cap te plac pentru felul în care ești tu, ca om, nu pentru felul în care arăți în oglindă. Cine nu m-a plăcut la 130 de kilograme n-o să mă placă nici la 70 de kg și viceversa”.

Adio, concursuri de clătite cu nașul lui! Dan Negru: ”Acum o să lupt singur”

Dan Negru ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego, referitor la lupta lui Răzvan cu kilogramele: ”În sfârșit, frigiderul meu e în siguranță. Până acum, când finul meu Răzvan ajungea în bucătăria noastră, frigiderul avea de suferit. Acum a scăpat”.

Înainte de operație, Dan ni l-a dat de gol că era tare pofticios:

„S-au dus chiolhanurile și mesele copioase cu finul meu. Ha, ha! De acum, el o sa mănânce numai paie și o să bea juma de pahar de apă. Eu rămân pe baricade să mă ocup de grătare, savarine și mititei. Cel mai mult o să duc lipsa clătitelor. Aveam nopți în care ne puneam și făceam clătite și apoi făceam concurs care mănâncă mai multe. Eu am norocul unui metabolism bun. Câștigam mereu. Acum o să lupt singur”.

Răzvan și nașul lui, Dan Negru, înainte de operație
Răzvan și nașul lui, Dan Negru, înainte de operație

Colegii lui de la Radio ZU, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, au slăbit 20 de kilograme

Dar, la Radio ZU, nu numai Răzvan Popescu a ținut să scape de kilogramele în plus, care, în cazul lui, reprezentau un real pericol pentru sănătate. Cu ceva timp înainte, și Mihai Morar a reușit să se subțieze. Cu dietă echilibrată, cu foarte multe exerciții la sala de sport și cu alergări de câte 10 kilometri în parc, zilnic, la primele ore ale dimineții, Mihai a reușit să scape de 15 kilograme. Iar colegul lui, Daniel Buzdugan, i-a urmat exemplul, reușind să dea jos, până în acest moment, 5 kilograme. Cum? Cu dietă, cu ”sărit peste mese”, cu plimbări lungi cu bicicleta sau la pas.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.1 44 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *