Reacția unui fost coleg din Antena 1, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune: ”E foarte greu să mai facă audiențe ca atunci când era la Pro TV” EXCLUSIV

Radu Herjeu, fost membru CNA: ”În Italia, vedetele TV nu sunt aruncate pe stradă!”
Reacția unui fost coleg din Antena 1, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune: ”E foarte greu să mai facă audiențe ca atunci când era la Pro TV” EXCLUSIV

Teo Trandafir, gazda emisiunii ”Teo Show” (Kanal D), a intrat în vacanță mai repede decât se preconiza, gestul șefilor ei fiind interpretabil. Mulți au luat-o drept o retrogradare a vedetei tv, pe motiv că audiențele nu mai bubuiau, ca odinioară. În tot acest iureș al comentariilor și al supozițiilor, Radu Herjeu, fost membru CNA, cunoscut drept spaima televiziunilor, care de altfel i-a și fost coleg lui Teo, la Antena 1, ne-a vorbit despre delicata situație, în interviul exclusiv pentru Ego.ro.

Teo Trandafir lucrează la Kanal D din 2013. A avut și vârfuri de audiență și perioade staționare. Per total, a ieșit mereu pe plus. Vestea că emisiunea ei, ”Teo Show”, a fost scoasă din grila de programe, cu mult mai devreme, nu este însă deloc un semn bun, chiar dacă oficial s-a anunțat că Teo va reveni din toamnă, cu forțe proaspete și cu un format mult îmbunătățit.

Ce i-a răspuns Teo lui Garcea, care întrebat-o cât mai stă în televiziune: ”Până mă dau afară. Ai altă idee?”

De fapt, recent, Mugur Mihăescu, alias Garcea, a și întrebat-o pe Teo cât vrea să mai stea în televiziune. Teo Trandafir i-a răspuns, vizibil fâstâcită: ”Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”.

Radu Herjeu, fost membru CNA: „Teo ar putea să se reinventeze”

Ce spune însă Radu Herjeu, fost membru CNA și fost prezentator și realizator de emisiuni la Antena 1, care a mâncat televiziune pe pâine?
”Au scos-o pe Teo de pe post. E foarte greu să mai facă audiențe ca atunci când era la Pro TV. Ea are foarte mulți ani în spate, în televiziune. E fată deșteaptă, nu moare de foame, a câștigat cât să trăiască trei vieți liniștite. Nu ai cum să risipești banii așa repede. Eu cred că poate, că ea ar putea să se reinventeze. Eu mă uit și la italieni. La ei e un alt sistem. Vedetele tv nu sunt aruncate pe stradă, sunt păstrate până la capăt, am văzut mulți prezentatori tv care au știut să producă altceva, nu neapărat în alt stil, căci nu mai poți să faci mari schimbări. Poate că nici pentru ea să nu mai fie o provocare televiziunea. Dacă nici ea n-a făcut televiziune, atunci cine? A avut toți invitații, audiențe, glorie. Ar putea reveni și la radio, ea așa a debutat, făcea emisiunea de după-amiază, ar putea înființa și o firmă care să se ocupe de imaginea unor personalități, căci unele suferă foarte mult la acest capitol. Ca membru CNA, eu n-am amendat-o niciodată, pentru că emisiunea ei nu a avut niciodată reclamații”.
Radu Herjeu, fost membru CNA
Radu Herjeu, fost membru CNA

Teo Trandafir, despre banii câștigați ca vedetă tv: ”Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios”

Teo Trandafir, așa cum a menționat și Radu Herjeu, a câștigat bani frumoși din televiziune. Însă, ea susține că și cheltuielile sunt pe măsură:

”Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi. Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani buni, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, declara Teo, într-un interviu pentru revista VIVA!

Radu Herjeu a analizat emisiunea lui Dan Negru, ”Jocul cuvintelor” (Kanal D): ”Are audiențe mari, dar eu mai aștept nițel”

Radu Herjeu a analizat și succesul lui Dan Negru înregistrat de câteva luni cu emisiunea ”Jocul cuvintelor”, la Kanal D:
”Are audiențe mari, dar, eu, în privința lui Dan Negru, mai aștept nițel, să vedem dacă aceste audiențe sunt pe termen lung. Emisiunea nu e o noutate, dar nu se mai făcea de mult timp în România, curiozitatea este mare, la început. Însă, după un timp, oamenii se obișnuiesc cu această producție tv și s-ar putea să nu se mai uite în număr atât de mare. În plus, cred că mare parte din audiență vine de la Dan Negru, nu de la formatul emisiunii. El, spre deosebire de Teo, a fost constant, Antena 1, unde a lucrat până la începutul anului, l-a promovat ca fiind vedeta lor numărul 1, indiferent de ce alte vedete au mai adus. Dan era acolo, cu cel puțin o emisiune, foarte promovat și menținut pe statutul de vedetă. Nici pe Dan Negru nu l-am amendat vreodată”.
Dan Negru, ”Jocul cuvintelor”
Dan Negru, ”Jocul cuvintelor”

”Și pe Florin Călinescu l-au scos de la Prima TV. Faza cu revenim este din politețe”

Radu Herjeu este surprins însă de faptul că nici Florin Călinescu nu mai face audiență, emisiunea lui de la Prima TV fiind scoasă din grila de programe:
”Și pe Florin Călinescu l-au scos de la Prima TV, de pe post, că nu aducea audiență. Surprinzător. Au zis că revin, dar au trecut 6 luni de când i-au scos emisiunea, și tot degeaba. Faza cu revenim este, așa, din politețe mai mult”.

Despre reclamele tv, enervante pentru unii telespectatori: ”Nu te poți plânge chiar de orice”

Radu Herjeu susține că numeroși telespectatori cer retragerea unei reclame, ba pentru că nu le place o voce, ori că mesajul este de-a dreptul enervant:
”Nu este o lege, au fost foarte multe reclamații, totul ține de gusturi, de subiectivism. Nu te poți plânge chiar de orice, ca telespectator. De pildă, că nu ți-a plăcut într-o seară cum s-a machiat Andreea Esca și ți-a speriat copiii. Televiziunile trăiesc din publicitate, sunt puține domenii care își mai permit să plătească. Sunt cele medicale, care țin de suplimente nutritive, de aparatură medicală, de telefonia mobilă și de casele de pariuri. În rest, nu mai sunt bani. Există reglementări despre ce n-ar trebui să promită dispozitivul sau medicamentul ori un supliment. Nu ai voie să folosești persoane publice la reclamele pentru suplimente, de pildă. Nici mie nu-mi plac,  reclamele cu tratamente pentru infecțiile urinare. Dar, dacă n-ai un articol de lege, nu poți lua măsuri”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8.2 53 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *