Recunoști personajul din imagine? Acum e celebru și face o țară întreagă să râdă

Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țară

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. De ani buni, el este prezentator la PRO TV, acolo unde moderează diverse show-uri precum „Românii au talent” sau „Vocea României”. Deși acum este unul dintre cei mai apreciați actori, puțini știu cum arăta Pavel Bartoș în tinerețe!

Cum arăta celebrul actor Pavel Bartoș în tinerețe. Abia îl recunoști

Pavel Bartoș prezintă show-urile „Vocea României” și „Românii au talent” și este unul dintre cei mai cunoscuți actori români de teatru, film și televiziune. De ani de zile, acesta și-a obișnuit publicul cu glumele sale și buna dispoziție, însă puțini știu cum arăta prezentatorul pe când era doar un tânăr la început de drum.

Înainte de a deveni celebru, Pavel Bartoș avea cu totul alt stil. Adora să poarte părul lung și voia cu orice preț să semene cu actorul Tom Cruise. În anul 1998, Pavel Bartoș a câștigat Marele Premiu la Gala Tânărului Actor organizată în Costinești. De asemenea, actorul a avut o nominalizare și la Marele Premiu din cadrul Galei Premiului Hystrion, pentru interpretare de la Festivalul de Artă Insolita din Cluj, 1994.

Citește și: Veste bombă! Unde va putea fi văzut Pavel Bartoș, din luna august. A semnat deja, nu e vorba de Pro TV

În plus, acesta a jucat în filme celebre precum: „Numai iubirea”, „Îngerașii”, „Amen” și „Moștenirea”. De asemenea, acesta a dublat în limba română voci ale personajelor din filme cunoscute ca: „Tarzan”, „Prințesa și Broscoiul”, „Universitatea monștrilor” și „Păsări libere”.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Pavel Bartoș și soția lui. Detaliul pe care puțini îl știu

Părinții nu au fost de acord să dea la Facultatea de Teatru

Pentru cei care nu știu, Pavel Bartoș s-a născut pe 20 ianuarie 1975 la Miercurea Ciuc, jud. Harghita. La începutul carierei, părinții lui nu au fost de acord ca fiul lor să urmeze cursurile unei facultăți de teatru. Pentru că își dorea enorm, Pavel a recunoscut că a mințit pentru a merge să dea admitere la Drept. După ce a fost admis, el a urmat cursurile Facultății de Teatru de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

„Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret.”, au fost cuvintele îndrăgitului actor, pentru VIVA! 

Citește și: Când începe Vocea României sezonul 11. Schimbare mare în juriul emisiunii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *