Rochia mini purtată de Loredana Groza la nunta lui Smiley. A avut un decolteu amețitor, toate privirile au fost ațintite asupra ei

Ce mesaj a transmis vedeta după eveniment

Zeci de vedete s-au adunat la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Printre ele s-a numărat și Loredana Groza, care a atras privirile tuturor cu rochia scurtă pe care a purtat-o. De asemenea, a avut și un decolteu amețitor.

Loredan Groza, apariție uluitoare la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. A purtat o rochie mini

Loredana Groza este cunoscută pentru ținutele ei extravagante. Prezentă la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, artista a purtat o rochie foarte scurtă și cu un decolteu amețitor.

Rochia roz, scurtă și mulată, dar și tocurile înalte i-au scos în evidență silueta și formele. Ea a mers însoțită de fiica sa, alături de care s-a pozat.

„Casă de piatră Gina & Smiley! So much fun last night at your wedding party!”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

Vezi și – Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas surprinși când au găsit asta pe masă

Gina Pistol și Smiley, soț și soție după șapte ani de relație

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, pe 27 mai 2023, în cadrul unei ceremonii la Palatul Snagov. Cei doi au o relație de șapte ani și au împreună o fiică, pe Josephine. Petrecerea a continuat apoi la sera Orangeria Iris, aproape de pădurea Snagov, acolo unde s-au strâns sute de vedete din showbizul românesc: Andreea Esca, Loredana Groza, Delia, Adelina Pestrițu, Mira, Sore, CRBL și mulți alții.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de ‘împreună”, a spus Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *