S-a aflat totul despre derapajele lui Meghan Markle. De ce a fost, de fapt, respinsă de familia regală

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”
S-a aflat totul despre derapajele lui Meghan Markle. De ce a fost, de fapt, respinsă de familia regală

S-a aflat totul despre derapajele lui Meghan Markle și ce considerau cei din familia regală despre ea. Angajații sunt de părere că Ducesa de Sussex lăsa la vedere dovezi în timp ce-și pregătea plecarea din familia regală britanică.

S-a aflat totul despre derapajele lui Meghan Markle

Există angajați de la palat care-și spuneau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor”. Tot ei ar fi cei care o denumiseră pe Meghan Markle o „nascisistă sociopată”.

Cartea care face publice asemenea detalii din spatele ușilor închide de la palat se numește „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown” și este scrisă de Valentine Low. Recent au apărut câteva pasaje din ea. Potrivit okmagazine.ro, în carte este descrisă relația tot mai proastă a ducilor cu angajații regali. Aceștia ajunseseră la concluzia că Meghan Markle a premeditat plecarea ei și a lui Harry din familia regală. De asemenea, tot angajații susțin că ea era preocupată de a găsi un mod pentru a face rost de bani.

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat. „Ne-a păcălit!”, spuneau subordonații regali despre Markle.

Meghan Markle s-ar fi plâns că familia regală nu a ajutat-o când avea nevoie

Meghan Markle ar fi mers să se plângă la un departament care nu avea nicio legătură cu membrii familiei regale. Aceștia luau în calcul doar situațiile angajaților de la palat. Deși au ascultat-o pe Meghan Markle nu au putut să o ajute. Ducesa de Sussex știa că nu este de competența lor, însă a apelat la ei pentru a se plânge de faptul că familia regală nu a ajutat-o când avea nevoie.

„Toată lumea știa că întreaga instituție va fi judecată în funcție de un singur lucru – dacă era Meghan fericită sau nu? Greșeala pe care ei au făcut-o cu toții a fost să creadă că ea voia să fie fericită”, i-a spus un angajat lui Valentine Low, cea care a scris cartea.

De asemenea, mai susține scriitoarea, Meghan Markle era supărată pe faptul că nu era plătită pentru a merge în turneul regal. „Nu-mi vine să cred că nu suntem plătiți pentru asta!”, ar fi dezvăluit ea în primul ei turneu regal, în toamna lui 2018. Acest lucru se întâmpla la scurt timp după ce a devenit soția prințului Harry.

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018. Cei doi au împreună doi copii: Archie și Lilibet. În anul 2020 au decis să renunțe la obligațiile regale și să se mute în Statele Unite. Acolo locuiesc și în prezent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.1 339 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Pe cine interesează părerile acestei ființe a carei structura fizică e ” ajustată ” din cap până în talpi ? Din fericire nu si-a putut implanta si un creier.De aici și prostiile pe care le emite prin orificiul botoxat.E vorba de cea numita b.dragusanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *