Sacoul special purtat de Smiley la petrecerea de nuntă. Invitații l-au admirat îndelung, rar vezi așa ceva FOTO

Mirele s-a schimbat în toiul petrecerii

Scris de: Daoud Andra

28 May. 2023

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, într-un decor de vis. La cununia civilă, la cea religioasă și la petrecere le-au fost alături oamenii dragi și prietenii apropiați, iar mirii au împărtășit și cu fanii lor câteva imagini din cea mai frumoasă zi din viața lor. Nu doar Gina a avut două ținute, ci și mirele s-a schimbat pe parcursul petrecerii. Cum arată sacoul special purtat de Smiley pe ringul de dans.

Cea mai originală alegere: sacoul special purtat de Smiley la nuntă

Deși în ziua nunții mireasa este în centrul atenției, la nunta dintre Smiley și Gina Pistol ambii au atras privirile, în egală măsură. Mireasa a avut două rochii, una pentru cununie și alta pentru petrecere, dar nici ginerele nu s-a lăsat mai prejos. Dacă pe timpul zilei Smiley a optat pentru un costum bej, casual, și o cămașă albă, când a venit seara, s-a schimbat.

Smiley a purtat un sacou original, imprimat cu zeci de poze cu el și cu proaspăta lui soție. Adelina Pestrițu, care a fost prezentă la nuntă, a publicat o fotografie pe Instagram Story, în dreptul căreia a scris „Smiley și sacoul lui special”.

Sacoul special purtat de Smiley la petrecerea de nuntă. Invitații l-au admirat îndelung, rar vezi așa ceva FOTO
Smiley a purtat un sacou personalizat

Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de Gina Pistol

Pentru cununie, Gina Pistol a ales o rochie diafană, cu mâneci lungi și foarte elegantă. Soțul ei nu a văzut-o până ieri, iar atunci când a apărut, lui Smiley i s-a tăiat răsuflarea.

„Astăzi am văzut și eu cum arată (n.r.- Gina) și chiar ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea. Pentru mine. S-o redescopăr astăzi, așa cum am redescoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. Ce să zic. M-am șocat. Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit Smiley, emoționat, pentru EGO.ro.

Citește și: Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

La petrecere, mireasa s-a schimbat în cea de-a doua rochie. De data aceasta a optat pentru o ținută cu paiete, semi-transparentă și cu tente de auriu. Tot Adelina Pestrițu s-a fotografiat și cu mireasa și a publicat imaginea pe rețelele de socializare. Vezi fotografia în galerie!

Declarația de dragoste a mirilor, imediat după cununie

Smiley și Gina au trecut prin emoții intense în ziua nunții. La scurt timp după ce au devenit soț și soție cu acte în regulă, cei doi s-au filmat în mașină și și-au transmis câteva cuvinte, dar nu au uitat să le mulțumească nici fanilor lor, care i-au felicitat pentru căsătorie.

Citește și: Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

Gina Pistol: Ce faci, soțule?
Smiley: Bine, soață!
Gina: Ești pregătit să mă iubești tot restul vieții tale?
Smiley: Sunt!
Gina: Și eu! Vă mulțumim pentru gândurile bune!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *