Salariul pe care îl încasa lunar Mihai Bendeac la iUmor. Adevărul despre demisia actorului de la Antena 1

Cine câștigă cel mai mult dintre cei trei jurați
Salariul pe care îl încasa lunar Mihai Bendeac la iUmor. Adevărul despre demisia actorului de la Antena 1

Mihai Bendeac nu va mai apărea la iUmor, show-ul de umor de la Antena 1. Actorul a luat această decizie în urmă cu câteva săptămâni, iar acum s-a aflat ce salariu încasa luna din jobul de la televiziune.

 Salariul pe care îl încasa lunar Mihai Bendeac la iUmor

Mihai Bendeac nu vrea să se mai prezinte la filmările de la iUmor, sezonul 12, ediția a 13-a. Nimic nu l-ar fi făcut să se răzgândească și să meargă din nou la platourile de filmare, astfel că nu va mai fi văzut la masa juriului show-ului de umor.

Toată lumea se întreabă ce salariu încasa Mihai Bendeac de la Antena 1? Potrivit cancan.ro, Mihai Bendeac ar fi avut un salariu de 7000 de euro. Cu 3000 de euro mai mult ar încasa Cheloo, adică o sumă de 10 000 de euro pe lună. Cât despre salariul Deliei, nu se știe exact suma. Ar fi vorba de 6000-8000 de euro.

Adevărul despre demisia actorului de la Antena 1

În urmă cu câteva zile a apărut și informația conform căreia Mihai Bendeac nu ar vrea să mai revină la iUmor din cauza unui conflict cu Cheloo. Între Bendeac și Cheloo ar fi apărut divergențe și s-ar fi ajuns la un mare scandal. Rapper-ul ar fi vrut să îi aplice actorului o corecție fizică. Speriat, Mihai Bendeac s-ar fi încuiat într-una din toalete, iar Cheloo ar fi încercat să spargă ușa pentru a ajunge la el. Colegii erau convinși că e vorba de caterincă, dar nu, ar fi fost cât de poate de real. După ce s-a aflat că nu s-a mai prezentat la filmări, Mihai Bendeac a confirmat faptul că a plecat din echipă.

Mihai Bendeac a fost jurat la emisiunea iUmor timp de 13 sezoane. În tot acest timp show-ul a fost de foarte multe ori lider de audiență.

Mihai Bendeac nu este la primul scandal cu Antena 1

Nu este pentru prima oară când actorul și postul de televiziune, Antena 1, se află în scandal. Aceștia au avut un scandal și în 2014, atunci când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy. Atunci, acesta și-ar fi dorit să îl invite în cadrul emisiunii pe Radu Banciu, dar producătorii nu au fost de acord. Astfel că Bendeac a decis să plece pe același model ca acum.

Antena 1 l-a dat în judecată pe Mihai Bendeac. I-a cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune Antena 1, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
5.7 267 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *