Salariul pe care Smiley îl încasează de la Pro TV. Suma e uriașă, îi face concurență serioasă Andreei Esca

Artistul câștigă o sumă colosală pentru fiecare sezon de Românii au Talent și Vocea României.
Salariul pe care Smiley îl încasează de la Pro TV. Suma e uriașă, îi face concurență serioasă Andreei Esca

Smiley este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și un om de televiziune de succes. Alături de Pavel Bartoș, Smiley este amfitrionul unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri TV de la noi, Românii au Talent, iar pentru acest lucru este recomensat cu o sumă uriașă. Se spune că ar fi plătit mai bine chiar și decât Andreea Esca.

Salariul pe care Smiley îl încasează de la Pro TV

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este plătit regește de Pro TV. El are contract cu postul din Pache Protopopescu încă de la primul sezon de Românii au Talent, din urmă cu mai bine de un deceniu. De atunci, artistul face echipă cu Pavel Bartoș, cu care în timp a dezvoltat și o frumoasă relație de prietenie.

Sezon de sezon, cei doi reușesc să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Pentru aparițiile sale, Smiley este răsplătit cu o sumă uriașă. Concret, acesta ar primi nu mai puțin de 150.000 de euro per sezon din partea Pro TV, conform celor de la Cancan.

Însă asta nu e tot. Smiley obține un venit considerabil și în urma prezeneței sale în show-ul Vocea României. Potrivit sursei citate, el ar fi plătit cu nici ai mult nici mai puțin de 60.000 de euro pe sezon. Așadar, asrtistul ar ajunge să primească din partea Pro TV 210.000 de euro.

Citește și: Suma uluitoare plătită de Gina Pistol și Smiley pentru fotografiile de nuntă. Ce au făcut cei doi pentru a primi în timp record imaginile EXCLUSIV

Care este salariul Andreei Esca la Pro TV

Una dintre figurile amblematice ale postului din Pache Protopopescu este fără îndoială Andreea Esca. Salariul încasat de prezentatoarea Știrilor Pro TV a reprezentat întotdeauna un subiect controversat printre oamenii de media din România, dar și o curiozitate aparte a fanilor vedetei.

Salariul Andreei Esca ar fi de 25.000 de euro pe lună. Ceea ce înseamnă că venitul său anual s-ar ridica la 300.000 de euro. Dar, spre deosebire de prezentatoarea Știrilor Pro TV, Smiley primește în doar trei luni 150.000 de euro, adică 50.000 de euro pe lună, plus banii de la Vocea României.

Totodată, artistul câștigă bani și din concerte, iar una dintre sursele de bază de venit o reprezintă casa lui de discuri, HaHaHa Production, care a avut anul trecut un profit de 9,1 milioane de lei.

Mai mult decât atât, Smiley obține venituri și din YouTube, unde are încasări de circa 10.000 de euro .

Citește și: Singura poză postată de Smiley cu fetița lui, Josephine. Cum au apărut de 1 Iunie, imaginea adorabilă care a cucerit fanii

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *