Sărut neașteptat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022”. Colegii au rămas uluiți când i-au văzut așa

Anisia Gafton: "Am rămas șocată, cum să te pupi cu el?"
Sărut neașteptat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022”. Colegii au rămas uluiți când i-au văzut așa

Surpriză de proporții la  “Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022”. Concurenții din cele două echipe au fost surprinși să vadă cum Ruxi s-a sărutat cu unul dintre bărbații din tabăra adversă.

Sărut neașteptat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022”, între doi concurenți din tabere diferite

Ruxi s-a sărutat cu un concurent din tabăra adversă, spre uimirea tuturor celorlalți concurenți de la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022”. Totul s-a întâmplat după o probă pe care au avut-o în jungla dominicană.

Ruxi și Cristi Mitrea, căci despre el este vorba, s-au întors în tabără ținându-se de mână, iar ulterior i-au uimit pe toți cu un sărut. Anisia Gafton a fost în stare de șoc. Cerându-i explicații lui Ruxi, creatoarea de conținut a declarat că a avut o senzație foarte plăcută în timpul sărutului cu fostul iubit al Andreei Mantea.

„Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas șocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenționat?

Ruxi: Da.

Anisia: Îți place de el? Te-ai îndrăgostit de el?

Ruxi: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!

Anisia: Ai simțit ceva?

Ruxi: Da, am simțit ceva, un spark”, a fost conversația dintre Anisia Gafton și Ruxi, potrivit cancan.ro.

Cristi Mitrea are o relație de 4 ani: „Ar putea fi viitoarea mea soție”

Cristi Mitrea este împreună cu Andreea Caranda, producătoarea emisiunii de la Pro TV “Vorbește lumea”. Luptătorul MMA a declarant în urmă cu un an că o iubește. De asemenea, tânărul a ezitat să dea detalii exacte, susținând că nu sunt un cuplu, ci sunt doar ei între ei. De asemenea, fostul iubit al Andreei Mantea a subliniat faptul că se completează alături de Andreea și au un confort foarte mare în a sta împreună.

„E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te-vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. – căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a declarat Cristi Mitrea.

De atunci, în iunie 2021, Cristi Mitrea nu a mai făcut declarații despre viața lui amoroasă. Acum toată lumea se întreabă dacă Ruxi și Cristi Mitrea vor forma un cuplu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
6.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *