Secretele Majdei Aboulumosha, la îndemâna tuturor femeilor. Cum își întreține părul des și creț și ce folosea înainte pentru un ten strălucitor: „Încă se fac minuni pe baza acestor tratamente naturiste” EXCLUSIV

Majda dezvăluie metode simple și eficiente pentru îngrijirea părului
Secretele Majdei Aboulumosha, la îndemâna tuturor femeilor. Cum își întreține părul des și creț și ce folosea înainte pentru un ten strălucitor: „Încă se fac minuni pe baza acestor tratamente naturiste” EXCLUSIV

Majda Aboulumosha este de o frumusețe ieșită din comun, fiind înzestrată cu trăsături de zeiță, un ten strălucitor și o podoabă capilară care nu poate fi ușor trecută cu vederea. În urmă cu ceva timp, ea vorbea pe Instagram despre o mască-minune pentru păr. Acum, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că încă se folosește de mai vechile trucuri naturiste, pentru a se înfrumuseța, în intimitatea locuinței sale.

Majda Aboulumosha, despre masca de păr pe care o folosește când nu are timp să meargă la salon

Majda Aboulumosha se folosește de o mască care a făcut furori după ce a dezvăluit-o în trecut. În momentele în care nu are timp să meargă la salon, aceasta recurge la ingredientele naturale. Aflată la lansarea colecției de toamnă/iarnă 2022, ea ne-a vorbit de trucul care a dat rezultate pentru părul ei creț și care se află la îndemâna oricui:

„Am o mască naturistă și am dezvăluit-o urmăritorilor de pe Instagram. Este o mască pe bază de ghimbir. Se pune praf de ghimbir, ulei de jojoba, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de migdale, poți să adaugi un ou. Uleiul de susan iar face foarte bine. În momentele în care nu am timp să ajung la salon, masca aceasta se poate face o dată pe săptămână. Vreau să știe toți hairstyliștii că nu este o mască pe care eu am cercetat-o sau că am cunoștințe în domeniu pentru a o putea recomanda. Este, pur și simplu, testată pe mine. Am citit că este și pentru creșterea părului sau împotriva mătreții. Eu am făcut-o doar pentru luciu și chiar a dat rezultate pentru părul meu creț”.

Majda Aboulumosha, despre masca de păr
Majda Aboulumosha, despre masca de păr

Cum se aplică masca de păr care a făcut furori

PrezentatoareA de la „Femeia Alege” și fostă concurentă la „Survivor”, Majda susține că tratamentele naturiste încă fac minuni, la fel ca pe vremuri. Vedeta a punctat că se poate adăuga și un ou, explicând rețeta pas cu pas, ușor de preparat, acasă:

„Se amestecă o linguriță de praf de ghimbir dacă nu este timp pentru a da prin răzătoare, o linguriță de ulei de jojoba, o linguriță de ulei de avocado, una de migdale. Se poate pune și ulei de susan, iar pe toată lungimea părului se pune uleiul de măsline și la bază un ou. La fel ca pe vremuri, cum erau trucurile cu ou. Încă se fac minuni pe baza acestor tratamente naturiste”.

Ce ingrediente naturale folosea pentru ten strălucitor

Chiar dacă a descoperit câteva produse care îi ajută tenul, Majda Aboulumosha ne-a povestit că înainte recurgea la ingrediente naturale și pentru a avea un chip curat și strălucitor. Aceasta se folosea de castraveți și miere pentru un scrub naturist:

„Nu am mai folosit (n.r. o mască naturistă pentru ten), dar, din când în când, mă mai dădeam cu castravete și miere, făceam un scrub naturist. În prezent, folosesc niște produse foarte bune, sunt mulțumită de patru luni”.

Își îndrepta părul în copilărie

Multe doamne și domnișoare o invidiază pe Majda Aboulumosha pentru frumoasa și bogata podoabă capilară. Chiar dacă se bucură de un păr creț, strălucitor și des, vedeta ne-a dezvăluit că în copilărie nu era așa de mulțumită de acest lucru. Aceasta își îndrepta părul cât mai des, însă, cu trecerea anilor, a scăpat de acest mic complex:

„Când eram mică mereu îndreptam părul, voiam să fie cât mai drept. Acum, cu trecerea timpului, am înaintat în vârstă, sunt foarte mulțumită și nu îi mai fac nimic, îl las așa cum este”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *