Sfârșietor! Cum au fost surprinse Alina Sorescu și fetițele ei, după decizia instanței. Micuțele au fost nevoite să meargă cu tatăl lor

Alina Sorescu și-a luat la revedere de la fetițe, care vor petrece o săptămână la tatăl lor

Scris de: Daoud Andra

20 Mar. 2023

Sfârșietor! Cum au fost surprinse Alina Sorescu și fetițele ei, după decizia instanței. Micuțele au fost nevoite să meargă cu tatăl lor

Alina Sorescu și fetițele ei au trecut prin momente extrem de emoționante weekend-ul acesta. Alexandru Ciucu, fostul soț al artistei, s-a prezentat să-și ia fetițele de la apartamentul în care stau împreună cu mama lor. În urma deciziei instanței, micuțele trebuie să petreacă o săptămână cu mama, o săptămână cu tatăl lor. Despărțirea a fost una sfâșietoare, iar paparazzii au surprins momentul.

Alina Sorescu și fetițele ei și-au luat la revedere în lacrimi

Alina Sorescu a primit o lovitură dură în procesul de divorț, săptămâna trecută. Instanța a decis ca artista și fostul ei soț să împartă custodia micuțelor, iar fetele să stea o săptămână cu mama și o săptămână cu tatăl lor. Weekend-ul acesta, Alexandru Ciucu s-a prezentat pentru a-și lua fiicele care urmează să petreacă săptămâna acasă la el.

Paparazzii Spynews au surprins momentul despărțirii, unul extrem de emoționant. Alina Sorescu a coborât cu fiicele sale, în vârstă de 6 și 9 ani, și cu bagajele acestora. În timp ce Alexandru Ciucu duce bagajele la mașină, cântăreața și fetițele sale se îmbrățișează și stau așa minute bune, înainte de a-și lua la revedere.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Alexandru Ciucu, după divorțul de Alina Sorescu: „A fost cel mai greu an”. Designerul rupe tăcerea

Pe imaginile filmate se vede că micuțele ezită să plece cu tatăl lor și ar vrea să rămână cu mama. La un moment dat, Alina Sorescu scoate din buzunar un pachet de șervețele, pentru a le șterge lacrimile. Cele trei se mai îmbrățișează o dată lângă mașină, după care artista pare că îi explică ceva fostului soț și gesticulează nervos. În cele din urmă, fetele se urcă în mașina tatălui lor, însă nu înainte de a-și mai îmbrățișa o dată mama. Artista le mângâie prin geamul deschis, după care designerul pleacă împreună cu ele.

Cum au fost surprinse Alina Sorescu și fetițele ei
Alina Sorescu și-a luat la revedere de la fetițe, care vor petrece o săptămână în compania tatălui lor (Sursa foto: Spynews)

Alina Sorescu: „Voi lupta până la capăt”

La scurt timp după ce instanța a decis ca artista și fostul soț să împartă custodia fetițelor în acest fel, Alina Sorescu a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale. Ea a spus că un astfel de program nu face decât să le deruteze pe fetițe, să le afecteze emoțional și să le influențeze rezultatele școlare. Ea a transmis că va lupta până la capăt pentru ca fetele să rămână alături de ea.

Citește și: La cine rămân fetițele Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu: „Acest program este bulversant pentru ele”. Decizia de ultimă oră a instanței

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este că fetițele să stea o săptămâna la mamă și o săptămâna la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Citește și: Bărbatul care îi e alături Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu: „El e de nădejde”

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a transmis artista, pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.2 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *