Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj. Locul neașteptat în care a fost surprinsă sportiva. FOTO

Unde a plecat Simona Halep înaintea procesului de dopaj

Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj. Simona Halep traversează poatea cea mai grea perioadă a vieții sale. În doar trei luni, sportiva a trecut printr-un divorț, a suferit o intervenție chirurgicală la nas, motiv pentru care a fost nevoită să încheie sezonul competițional și, cireașa de pe tort, a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open. Simona este însă o persoană puternică și încearcă să depășească momentele dificile. Iată cum a fost surprinsă jucătoarea din Constanța.

Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj

Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură procesul privind acuzațiile de dopaj, care se va desfășura la tribunalul Sports Resolutions de la Londra. Până atunci însă, sportiva a plecat într-o binemeritată vacanță pentru a se relaxa și a mai scăpa de stresul cauzat de ultimele evenimente din viața sa.

Simona Halep a plecat în Atena, fermecătoarea capitală a Greciei. Însă nu a mers singură, ci însoțită de buna sa prietenă, Georgiana Herda. Cele două se cunosc din clasa întâi.

Georgiana Herda este persoana de încredere a Simonei, aceasta fiind totodată și președinta Fundației Simona Halep.

Fostul lider mondial a publicat pe contul ei de socializare o serie de fotografii din vacanță. Simona apare zâmbitoare, semn că a reușit să uite pentru moment de probleme. Sportiva a vizitat două dintre cele mai importante obiective din Atena: Acropole și Partheonul.

Halep și-a accesorizat perfect ținuta cu locul pe care l-a vizitat. Aflându-se pe tărâmul olimpiadelor, fostul lider WTA a purtat pe cap o tiara aurie cu lauri. Coroana de lauri era purtată în vremurile antice grecești și romane ca un simbol al victoriei.

Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj
Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj

Dezvăluiri bombă în cazul de dopaj al Simonei Haelp. Contaminarea suplimentelor se face intenționat?

Un expert român acreditat de WTA să efectueze teste anti-doping sportivelor avansează o teorie incredibilă. Specialistul, care a preferat să facă declarații sub anonimat, este de părere că fabricanții procesează intenționat substanțe interzise în suplimentele nutritive.

Compania care produce suplimentele pe care le-a ingerat Simona Halep are o cifră de afaceri anuală de 11 miliarde de euro.

„Contaminările suplimentelor nu sunt întâmplătoare! Fabricantul de suplimente nutritive apelează la tertipul de a introduce substanțe care îmbunătățesc performanța sportivă pentru ca produsele lui să fie cumpărate!”, afirmă specialistul român care a preferat să nu își dezvăluie numele pentru prosport.ro.

Astfel, s-a conturat o nouă cale de atac în procesul de dopaj al Simonei Halep care poate să justifice prezența cantității foarte mici de Roxadustat depistată în sângele sportivei la testul anti-doping de la US Open.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.