Simona Halep: „Am superstiții înainte de meciuri”. Sportiva nu intră niciodată pe teren fără să aibă asta la ea

Care este ritualul Simonei Halep înainte de fiecare meci
Simona Halep: Am superstiții înainte de meciuri. Sportiva nu intră niciodată pe teren fără să aibă asta la ea

Simona Halep (19 WTA) a dezvăluit ce superstiții are atunci când se pregătește pentru fiecare meci. Celebra sportivă are grijă întotdeauna să respecte anumite reguli încă de când pleacă de acasă și își pregătește geanta cu echipamentele.

Simona Halep: „Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel”

Simona Halep își ia întotdeauna hainele în aceeași geantă atunci când are meci. De asemenea, în fiecare turneu se asigură că are aproximativ 10 echipamente și trei, patru perechi de adidași. Simona Halep susține că o pereche de adidași se uzează într-o săptămână uneori.

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri”, a spus Simona Halep în podcast-ul lui Andi Moisescu.

Ritualul Simonei Halep înainte de meci

Simona Halep a dezvăluit că întotdeauna intră pe teren cu piciorul drept. Sportiva nu poartă talismane sau alte obiecte norocoase, însă are alte superstiții de care ține cont. Spre exemplu, pe tot parcursul unui turneu sportiva își limitează conversațiile. Cu părinții vorbește prin mesaje scurte, iar cu fratele ei nu vorbește deloc.

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a spus Simona Halep în urmă cu câteva luni.

Vă reamintim că Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019 și a mai jucat o semifinală în 2014 și două sferturi de finală în 2016 și în 2017. Luni, 4 iulie, de la ora 17:30 Simona Halep joacă optimile de finală de la Wimbledon în compania Paulei Badosa (4 WTA).

9.2 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.