Simona Halep, în doliu: “Papule, ai grijă de ea”. Anunțul sfârșitor făcut de sportivă

Este o zi tristă pentru Simona Halep
Simona Halep, în doliu: “Papule, ai grijă de ea”. Anunțul sfârșitor făcut de sportivă

Simona Halep este în doliu. Bunica celebrei sportive s-a stins din viață. Fostul lider mondial a transmis un mesaj trist pe rețelele de socializare.

Bunica Simonei Halep a murit. Ce mesaj trist a postat sportiva

Este o zi tristă pentru Simona Halep. Bunica sportivei s-a stins din viață. Aceasta a publicat pe Instagram o fotografie cu ea și bunicii săi alături de un mesaj scurt, dar cu mare impact emoționat.

„Maia au fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, este mesajul Simonei Halep alături de o fotografie cu ea și bunicii săi.

Cei doi, „Papu” și „Maia”, au fost bunicii Simonei Halep din partea tatălui său.

Ce veste a primit Simona Halep zilele trecute

Recent, Simona Halep a aflat că unul dintre componenții saff-ului său a părăsit-o pe sportivă pentru a se i se alătura uneia dintre rivalele sale. așadar, preparatorul fizic Fabien Cosmao, angajat al academiei Mouratoglou, a renunțat la colaborarea cu ea.

El i s-a alăturat rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, fostă ocupantă a locului 11 mondial. Anastasia Pavlyuchenkova a fost măcinată de accidentări în ultima perioadă, motiv pentru care a suferi o cădere majoră în clasamentul WTA.

Citește și – De ce s-a decalat de fapt audierea Simonei Halep. Ce s-a întâmplat cu probele contaminate. Ultimele vești în procesul de dopaj

Au trecut șapte luni de când Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial

Simona Halep a fost suspendată provizoriu la mijlocul lunii octombrie. Atunci a fost testată pozitiv, la US Open 2022, cu substanța Roxadustat. Faptul că verdictul în cazul Simonei Halep nu a fost pronunțat nici până acum, reprezintă un abuz, în opinia unu jurnalist spaniol. El i-a criticat pe cei de la Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului pentru lentoarea de care dau dovadă în acest caz.

„Au trecut 161 de zile de când foarte birocratica și nedreapta Agenție Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a suspendat-o provizoriu pe Simona Halep! 5 luni și 11 zile nu le-au fost de ajuns pentru a pronunța o decizie finală?! Cât trebuie să mai dureze?”, a răbufnit Pombo-Saenz pe contul său de Twitter.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *