Șocul trăit de Flavia Mihășan, când a născut cel de-al doilea copil: „Am rămas mască”. Ce obișnuiesc să-i spună oamenii atunci când îi văd băieții VIDEO EXCLUSIV

"Pe parcus și-a revenit"

După Adela Popescu, o altă vedetă autohtonă se poate lăuda cu niște copii extrem de blonzi. Deși periodic apar tot felul de articole precum că într-o zi nu va mai exista nici măcar un blond pe pământ, noua generație de copii arată cu totul altceva, dat fiind faptul că culoarea părului la copil este genetică. Printre cele care s-au asigura că se va duce mai departe această nuanță a părului se numără și Flavia Mihășan care mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că atât Carol cât și Tudor, cei doi băieți ai ei, au alură de scandinavi datorită bunicii paterne.

Flavia Mihășan, despre băieții ei: „Copiii zici că sunt suedezi”

Nu de puține ori s-a întâmplat ca lume să o oprească pe Flavia Mihășan și să o întrebe dacă cumva este din Suedia, asta datorită blondului foarte deschis pe care îl au fii ei. Deși atât ea, cât și soțul ei, dansatorul Marius Moldovan au părul deschis la culoare, niciunul dintre ei nu a avut nuanța celor doi băieței.

„Nu eram atât, atât de blondă, dar eram blondă și eu. Dar și Marius, că am văzut poze cu el. Acum știi cum e: mama lui spune că așa de blond era și Marius. Mama, pe cealaltă parte, zice să se uite la Carol că așa arătam și eu, identic. Noi râdem, le lăsăm în pace. Sincer, când mă uit la poze nu mi se pare că seamănă. E clar că au din amândoi chestii, dar nu cred că eram vreunul atât de blonzi. Copiii zici că sunt suedezi”, ne-a declarat Flavia, recunoscând faptul că micuții o moștenesc pe bunica paternă care și în momentul de față are o nuanță a părului de invidiat.

„Mai mult Marius a fost atât de blond. Marius încă este blond. Iar mama lui Marius este la fel. Dacă stau să mă gândesc, cred că seamănă foarte mult cu mama lui Marius. Mai mult Carol. Ea nu se vopsește și este blondul ăla nordic, adică foarte, foarte alb. Iar Turdor, când l-am născut, era șaten. Tudor acum este mai deschis la păr decât Carol. Chiar mă întrebam ce s-a întâmplat cu el. A devenit blond”.

Citește și Flavia Mihășan, despre secretele siluetei sale. Cum reușește frumoasa mămică să se mențină în formă: „Nu mănânc carne de 20 de ani” EXCLUSIV

„Carol se face alb și cel mic la fel”

Flavia Mihășan a avut un șoc în momentul în care l-a născut pe Tudor, cel de-al doilea copil al cuplului, căci nu era la fel de blond pe cum anticipase. Teama s-a spulberat imediat, căci la scurt timp micuțul a devenit asemenea fratelui mai mare.

„Vara se deschid și mai mult. Carol se face alb și cel mic la fel. Eu am rămas mască la Tudor. Obișnuită cu Carol care era foarte, foarte alb la păr, când l-am născut pe Tudor și l-am văzut cu părul aproape negru, mă rog, mult mai închis decât mă așteptam, pentru mine bebelușii erau blonzi, am rămas mască. Pe parcus și-a revenit și acum sunt doi blonzi. Pe oriunde mergem lumea ne întreabă dacă sunt suedezi”.

„Mamma Mia s-a programat pentru decembrie”

La cât sunt de simpatici și de inediți, micuții au toate șansele să calce pe urmele părinților și cât de curând să fie în lumina reflectoarelor. Pe lângă televiziune, Flavia Mihășan este recunoscută drept una dintre cele mai bune dansatoare din România, iar de-a lungul timpului a făcut parte din mai multe spectacole de tip musical. La unul dintre ele chiar l-a cunoscut și pe actualul partener de viață, Marius Moldovan, dansator la rândul lui.

„Mamma Mia s-a programat deja pentru decembrie, deci mai sunt multe luni. Până în decembrie cred că nu mai facem, dar sunt alte spectacole care se fac. Se face Sherk, cine știe ce rol o să am în Shrek, poate Fiona. Chiar nu știu ce rol am, dar știu că se face pentru că aceeași echipă a produs și Fantoma de la Operă, la Opera Națională Română, care este ceva superb. Am făcut cu rândul la acest spectacol, mai întâi am fost eu, apoi mi-a zis că nu mai poate, că vrea și el. Este un spectacol superb”, a mai declarat Flavia Mihășan pentru EGO.ro vizavi de spectacolele în care joacă.

Citește și Flavia Mihășan a găsit cea mai eficientă metodă de a scăpa de hainele din dressing. „Am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *