Sora lui Petrică Mîțu Stoian spune totul despre împărțirea averii solistului. La cine ajung cei doi bolizi de lux, în valoare de 180.000 de euro EXCLUSIV

Averea de peste 250.000 de euro se împarte între cele două surori și nepoți: ”Împărțim banii, după vânzarea mașinilor”

Solistul Petrică Mîțu Stoian strânsese, de-a lungul întregii sale activități muzicale de succes, o mică avere, două mașini Mercedes, bani, dar și venituri considerabile din drepturile de autor. Maria Tărchilă, sora regretatului cântăreț, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum se împarte în familie moștenirea de peste 250.000 de euro.

Copleșită de durere, Maria, sora lui Petrică Mîțu Stoian, nu dorește să conducă aceste mașini: ”Eu am mașina mea, nu-mi trebuie”

Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021, lăsând în urmă o avere frumoasă, două mașini Mercedes, în valoare de 180.000 de euro, dar și bani și drepturi de autor, în valoare aproximativă de 70.000 de euro. Maria, sora lui Petrică Mîțu Stoian, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum se împart toate acestea:

”Nu am fost încă să luăm lucrurile din casa din Craiova, unde Petrică a locuit în ultimii ani. Avea două mașini, care rămân familiei, și drepturile de autor. Nu mi le dă mie, le împărțim între noi, moștenitorii, eu am mașina mea, nu-mi trebuie. Împărțim banii, după vânzare, între mine, sora mea și nepoți. Costumele populare ale lui Petrică încă le avem, nu am hotărât ce vom face cu ele. Mai avem de închis firma pe care o deținea. Eu nu sunt bine deloc, sunt supărată, nu ne vine a crede nici acum, mai văd pe Facebook că toată lumea postează câte ceva în amintirea lui. L-a iubit lumea, pentru că era foarte spiritual pe scenă, lumea îl îndrăgea”.

Deși Maria susține că ambele mașini revin familiei, iată ce ne-a spus un apropiat de-ai familiei: ”Una dintre mașini, probabil cea albă, îi revine impresarului Doru Gușman, era pentru spectacole”.

Cum se împarte averea lui Petrică Mîțu Stoian
Cum se împarte averea lui Petrică Mîțu Stoian

Ce spunea Petrică despre bolizii lui în valoare de 180.000 de euro

Cu câteva luni înainte de a părăsi această lume, Petrică Mîțu Stoian se mândrea cu achizițiile sale, cu bijuteriile sale pe patru roți, în care investise 180.000 de euro:

”Eu îmi petrec timpul mai mult în mașină, spre spectacole, așa că am ales una în care să mă simt în siguranță. Am așteptat 3 luni, finul meu este la vânzări, la Mercedes. Când am văzut-o am zis: ”Hai să o cumpăr, că mi-e dragă!”. Este o necesitate mașina, dacă îți permiți o cumperi sau îți iei ce-ți permiți. Când iese din garanție nu o mai țin”, declara el, la Antena 3, unde și-a prezentat mașina neagră, în valoare de 100.000 de euro. Tot în acel interviu a vorbit și despre mașina albă marca Mercedes: ”Mai am o altă mașină, cu aia mai merg la spectacole. Pe cealaltă o țin așa, ca pe o haină nouă”.

Mașina neagră Mercedes, în valoare de 100.000 de euro
Mașina neagră Mercedes, în valoare de 100.000 de euro
Mașina alba Mercedes, în valoare de 80.000 de euro Foto: pandurul.ro
Mașina alba Mercedes, în valoare de 80.000 de euro Foto: pandurul.ro

Cauza morții artistului de muzică populară

Un medic de la Spitalul din Reşita a povestit, la România TV, despre ultimele ore de viață ale artistului care urma un tratament cu anticoagulant pentru evitarea producerii de cheaguri:

„Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. A făcut bronho-pneumonie. Covid a lăsat nişte sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Şocul septic a intervenit rapid. Era pe tratament pe anticoagulant pentru evitarea producerii de cheaguri. E vorba despre insuficiență multiplă de organe. Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covid-ul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare. El lua şi înainte de Covid acest coagulant”.

8.1 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.