Ștefan Floroaica și-a mutat antrenamentele de Jiu-Jitsu pe platourile de filmare de la „Lia, soția soțului meu”. „Chiar am făcut o grupă de Jiu-Jitsu cu cei din echipă” VIDEO EXCLUSIV

„Am nevoie de mișcare, nu de sală neapărat”

Ștefan Floroaica a lăsat o impresie bună încă de la primul episod al serialului „Lia, soția soțului meu”, chiar dacă este primul lui serial de televiziune. Actorul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că și-a dorit atât de mult ca prestația lui să fie fără cusur, încât a pus pe plan secund marea lui pasiune pentru jiu jitsu, tocmai pentru a se putea concentra la capacitate maximă asupra filmărilor.

Ștefan Floroaica, între filmări și antrenamentele de Jiu Jitsu

Deși nu practică acest sport de foarte mult timp, Ștefan Floroaica a devenit campion național, a prins podiumul la campionatele europene de jiu jitsu și muncea să devină campion mondial. Visul a fost pus pe pauză în momentul în care a primit rolul principal în serialul difuzat de Antena 1 în fiecare joi seara. Acum, postările lui din social media sunt în mare parte cu activitățile pe care le are alături de colegii de filmare și din ce în ce mai puține de la antrenamente.

Citește și: Cine este Ștefan Floroaica, protagonistul serialului Lia de la Antena 1. „E dorința mea de când eram copil”

„În pauze mai filmăm ca să facem promovare asupra a ceea ce se întâmplă la serial. Dar filmăm și pentru serial. Chiar și astăzi am filmat (n.r. luni), acum o oră, o secvență pe care nu pot încă să v-o povestesc. Dar nu avem pauze prea mari așa cum se vede în social media”, ne-a declarat Ștefan, recunoscând că este antitalent la dans și cântat, însă compensează cu multă muncă.

„N-am talentul nici al dansului, nici al cântatului. Al dansului pot să-l mimez, fiind cumva aproape de sport, dar la cântat chiar sunt „varză”, dar chiar dacă cei de acasă văd tot felul de filmulețe cu noi pe Tik Tok și Instagram să știi că noi chiar filmăm zi de zi. Adică eu mă trezesc la 5 dimineață în continuare”.

Citește și: Toto Dumitrescu este pilot de raliuri în serialul „Lia, soția soțului meu” doar cu numele. „Ca să poți să-ți faci cascadoriile necesită un buget foarte mare” VIDEO EXCLUSIV

„Am redus din sport ca să mă focusez mai bine pe ce am de făcut”

Interpretul lui Petru din serialul „Lia, soția soțului meu” a descoperit jiu jitsu brazilian în pandemie și de atunci a fost un stil de viață pentru el. Ar fi continuat să-l practice cu aceeași dedicare, însă ritmul în care se filmează pentru serial nu îi permitea să țină pasul.

„Am nevoie de mișcare, nu de sală neapărat. Când vorbim de sală, vorbim de a trage de fiare. Eu nu practic treaba asta, eu practic sport, adică cumva îmi aduc inima să bată mai tare, cam asta este necesar de fapt, nu neapărat să faci masă musculară. Eu fac sport, jiu jitsu, dar fac din ce în ce mai rar. Ajung doar în weekend, o dată sau de două ori pe săptămână. Nu îmi mai permite programul. Am încercat câteva săptămâni să merg constant și am observat că oboseam prea mult, nu îmi ajungeau orele de somn.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul Lia. Lista completă cu distribuția din noua producție de la Antena 1

Așa că am redus din sport ca să mă focusez mai bine pe ce am de făcut. O perioadă am crezut că pot să duc și antrenamentele de jiu jitsu și filmările la serial la același nivel, dar nu pot să fiu concentrat în ambele părți”, a mai povestit Ștefan pentru EGO.ro, completând că abia așteaptă să reînceapă antrenamentele intense și să aibă șansa să între în ring alături de Tudor Mihăiță, cel mai titrat practicant de jiu jitsu din România.

„Eu cu Tudor Mihăiță suntem prieteni, ne cunoaștem, dar eu mă antrenez la alt club, iar sensei acolo este Florin Cernat și prietenul meu Sebi Curelaru. N-am apucat încă să fac un sparring cu Tudor, dar mi-ar plăcea într-o zi. El fiind centură neagră și un reprezentant de seamă al Jiu-Jitsului în România și eu fiind abia centură albastră”.

Ștefan Floroaica și-a mutat antrenamentele de jiu jitsu pe platourile de filmare de la Lia, soția soțului meu
Ștefan Floroaica se împarte între filmări și antrenamente

„Am făcut o grupă de jiu jitsu cu cei de la filmări”

Până atunci se mulțumește de ajutorul colegilor de filmări pe care anul trecut reușise să-i convingă să înființeze împreună o grupă de jiu jitsu chiar pe platourile de filmare și să se antreneze zilnic în pauzele dintre cadre.

Citește și: Cine este bărbatul din spatele carierei Anei Bodea, protagonista din „Lia, soția soțului meu”. „M-a făcut să fiu un actor capabil să joace și în teatru, dar și în film” VIDEO EXCLUSIV

„Chiar am făcut o grupă de jiu jitsu cu cei de la filmări: Alexandru Ion, Alexandru Dunaev, Vlad Gherman, care nu a venit, Vali Ilisie, cameramani și regizori. I-am adus pe toți, am făcut o grupă și câteva săptămâni la rând făceam noi între noi. Asta se întâmpla anul trecut. Acum abia am reluat eu antrenamentele și nu am reușit să-i mai aduc înapoi. Dar îi trag la sport, în special pe Alexandru Ion”, a mai declarat Ștefan Floroaica pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *