Surpriza uriașă de care a avut parte Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor. A rămas uimit

Ce i s-a întâmpla cunoscutului actor
Surpriza uriașă de care a avut parte Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor. A rămas uimit

Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul iUmor de câteva săptămâni. Cunoscutul actor a fost deja înlocuit la masa juriului cu comediantul Costel. Recent oamenii au putut vedea surpriza de care a avut parte Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor.

Surpriza uriașă de care a avut parte Mihai Bendeac. Ce se întâmplă după ce a plecat de la iUmor

Fanii lui Mihai Bendeac l-au asaltat cu mesaje pe rețelele de socializare. Cu toții îl întreabă de ce a plecat de la iUmor și îi transmit că era favoritul lor din această emisiune de umor. De remarcat este faptul că Mihai Bendeac este mult mai activ pe rețelele de socializare în această perioadă față din trecut.

„Ne spui si noua motivul real pentru care ai plecat de la iUmor? / Nu îmi place iUMor fără tine 😢😢😢 / De ce l-au pus pe Costel în locul tău? Adică eu mă uitam la emisiunea aceea pentru că mă făceai tu să râd / Bendeac, treci înapoi la iUmor! 😥”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Mihai Bendeac în ultimele zile. Momentan, actorul nu a răspuns niciunul comentariu.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la iUmor? Ce s-ar fi întâmplat între el și Cheloo

Mihai Bendeac nu a oferit nicio declarație despre plecarea sa de la iUmor. Motivul plecării ar fi fost un scandal între el și Cheloo. Între Bendeac și Cheloo ar fi apărut divergențe și s-ar fi ajuns la un mare scandal. Rapper-ul ar fi vrut să îi aplice actorului o corecție fizică. Deși colegii credeau că e o glumă, totul ar fi fost cât se poate de serios. Ulterior, după acest scandal, Mihai Bendeac a decis să se retragă. Potrivit unor surse, actorul câștiga aproximativ 7000 de euro pe lună pentru acest loc de muncă.

În trecut, Mihai Bendeac a mai trecut printr-o situație asemănătoare cu Antena 1. În anul 2014, când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy, și-a dorit să îl invite în platou pe Radu Banciu, însă conducerea nu a acceptat. Actorul a decis să plece și a fost dat în judecată de către Antena 1. I cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune Antena 1, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro.

Mihai Bendeac a fost jurat al emisiunii iUmor timp de 13 sezoane. În tot acest timp show-ul a fost de foarte multe ori lider de audiență.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
4.8 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *