Teo Trandafir a dezvăluit. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă. “Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege”

De ce nu s-a aflat niciodată nimic despre relațiile lui Teo Trandafir
Teo Trandafir a dezvăluit. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă. “Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege”

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi, a fost tot timpul discretă în ceea ce privește viața personală. Acum însă, vedeta a decis să spună câteva detalii. Iată ce a dezvăluit Teo Trandafir despre viața ei amoroasă:

Teo Trandafir a dezvăluit. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă

Teo Trandafir a dezvăluit că aproape niciodată nu a fost singură. De fiecare dată însă, vedeta a ales să țină totul doar pentru ea, fără să se afișeze în public. Prezentatoarea TV susține că nu-i place să fie singură deoarece este important să aibă cu cine să vorbească, cu cine să mănânce și, bineînțeles, cu cine să împartă bucuriile și problemele.

Teo Trandafir nu acceptă niciodată singurătatea și, spune ea, îl roagă pe Dumnezeu să rânduiască lucrurile astfel încât ea să nu fie niciodată singură.

“Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo”, a spus Teo Trandafir despre trecutul său amoros, pentru viva.ro.

Există în prezent un bărbat în viața ei?

Întrebată dacă în prezent este singură sau există cineva în viața ei, Teo Trandafir a dezvăluit că momentan nu are pe nimeni alături. Prezentatoarea TV a declarat că a avut grijă de-a lungul timpului mai mult de intimitatea celor din viața ei decât de a sa, motiv pentru care nu s-a aflat niciodată cu cine este într-o relație. Deși este de zeci de ani în lumina reflectoarelor, Teo s-a descurcat foarte bine în a ține totul doar pentru ea.

Ce își dorește Teo Trandafir de la un bărbat? Vedeta susține că atât timp cât simte noblețe, generozitate și caracter de fier, va fi alături de omul respectiv până la finalul vieții. Pentru ea nu contează absolut deloc situația socială atât timp cât simte cele menționate din partea celui pe care îl are alături.

“Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”, a mai spus Teo Trandafir pentru sursa citată.

Teo Trandafir are 53 de ani și este o cunoscută prezentatoare TV, în prezent fiind moderatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D. A fost căsătorită de două ori, însă în afară de cele două căsnicii nu se știe nimic despre vreun alt bărbat din viața ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *